Carrefour: Decizia IMPORTANTA, ce da GRATUIT Romanilor din Toata Tara

Carrefour Decizia IMPORTANTA GRATUIT Romanilor Toata Tara

Carrefour, unul dintre cele mai mari lanturi de hypermarket-uri din toata tara la ora actuala, a decis sa-i anunte in mod oficial pe clienti in legatura cu o decizie foarte importanta prin care ofera gratuit romanilor 100 de vouchere de 100 de euro, pentru cumparaturi in magazine, in cursul saptamanilor urmatoare.

Carrefour leaga aceasta campanie speciala de ceva numit “batalia hit-urilor”, din care multi artisti cunoscuti din Romania fac parte, iar oamenii pot vota pentru piesele favorite direct pe website-ul lantului de hypermarket-uri, avand asa sansa de a castiga voucherele de 100 de euro, care sunt oferite in mod oficial.

Puteti vedea in mesajele oficiale de mai jos cum a gandit Carrefour Romania aceasta campanie, o luna de hit-uri si de premii fiind pregatite pentru clientii din toata tara, astfel ca avem destul timp la dispozitie sa profitam de tot ceea ce va fi disponibil, desigur in limita de timp in care putem profita de absolut tot acum.

Carrefour Romania are pe website-ul sau informatii suplimentare cu privire la aceasta campanie speciala, asa ca daca sunteti cu adevarat interesati sa castigati premiile care ne sunt oferite, atunci nu trebuie decat sa intrati acolo, si sa analizati cu atentie conditiile pentru a participa la aceasta campanie speciala acum.

Păzea! A început marea bătălie a hit-urilor Carrefour.​ În arenă îi avem pe Marius Moga, Andra și Zob de la Sinaia feat. Nicole Cherry, fiecare cu propria melodie de top.​ Ascultă-le, votează, câștigă dacă ai noroc. Dacă n-ai, tot ai prețul cel mai mic pentru produsele din magazin.

Cântă cu noi și cu Andra pe refren: Luna asta e un hit, găsești prețul cel mai mic. ​ Votează-i piesa și intră în cursa pentru cele 100 de vouchere de 100 de euro pe website! Iar între timp, hai la Carrefour să vezi ce multe oferte ți-am pregătit.