Siri este un sistem stupid si inutil

Siri idiot inutilSiri este un sistem stupid si inutil conform unui cunoscut CEO american, acesta sustinand ca desi compania Apple a investit miliarde de dolari in sistemul de recunoastere a comenzilor vocale, el nu este chiar atat de “grozav”.

Aceste cuvinte au fost rostite de catre Stewart Butterfield, CEO-ul companiei Slack, aceasta avand in dezvoltare un sistem numit SlackBot care ofera functii similare cu cele ale Siri, el urmand a fi actualizat serios ila un moment dat, aparent pentru a fi mai util decat Siri.

Comentariile CEO-ului Slack sunt normale din moment ce el pregateste un SlackBot concurent cu Siri, insa software-ul companiei sale va fi disponibil abia peste cativa ani de zile, asa ca ramane de vazut cat de mult va evolua asistentul personal din iOS pana in acel moment.

Apple spent billions of dollars on Siri and worked on it for a very long time with hundreds of engineers and a huge dataset of voices – and it’s f–ing idiotic. Siri is nearly useless.

Desi afirmatiile CEO-ului Slack au in principal legatura cu concurenta cu Siri, realitatea este ca foarte multa lume s-a plans din cauza faptului ca asistentul personal al Apple nu isi desfasoara activitatea chiar atat de bine precum sustin cei din Cupertino in momentul de fata.

Desi Apple actualizeaza constant Siri pentru a-si face software-ul mai exact in a intelege tot ceea ce spun utilizatorii si a oferi raspunsuri cat mai bune, din pacate Apple mai are foarte mult de lucru pana va putea oferi ceva complet util, chiar si pentru vorbitorii de limba engleza.

3 COMENTARII

  1. Eu cred ca Siri este prea prost, as vrea sa îndeplinească funcți precum crește luminozitatea eram în mașină și iphonu în suport pe parbriz, dar siri se simte jignit sa facă așa ceva și multe altele

  2. @bogdan desi in general Siri nu face multe lucruri, tin sa te contrazic la partea cu luminozitatea. La mine functioneaza cu succes. Incearca sa-i spui ceva gen “turn the brightness of the screen to maximum” sau “dim the screen a bit”.