Prima Pagina Apple Watch Apple Watch devine putin mai atractiv multumita unui hack

Apple Watch devine putin mai atractiv multumita unui hack

Apple Watch fata personalizataApple Watch a fost lansat in luna aprilie de catre compania Apple si pentru ca vorbim despre abia prima versiune a sa, ceasul inteligent nu are chiar toata functionalitatea pe care unii utilizatori de pe glob si-ar dori-o.

In aceasta idee un hacker s-a gandit ca s-ar putea bucura mai bine de al sau Apple Watch daca l-ar modifica pentru a putea rula fete personalizate pe ecranul sau, compania Apple evitand sa permita acest lucru momentan, iar in clipul video de mai jos puteti vedea cum arata totul.

WatchOS 2.0 beta a fost spart pentru a permite rularea acestui tip de fete personalizate pentru Apple Watch si dezvoltatorul care a creat conceptul a publicat inclusiv codul sursa al hack-ului sau pentru ca alti utilizatori sa se poata bucura de o asemenea functionalitate in ceasul inteligent.

Hack0ul pentru Apple Watch foloseste coroana digitala pentru a alege fetele personalizate, acestea fiind afisate direct in interfata principala de utilizator a watchOS, astfel ca posesorii ceasului inteligent nu vor avea mari probleme in a alege fata proprie pentru afisare.

Desi foarte multi utilizatori ai Apple Watch au cerut de la Apple implementarea de suport pentru fete personalizate, compania american a creat doar cateva noi pe care le-a implementat in watchOS 2.0, astfel ca nu se stie cand Apple ne va permite sa le instalam singuri.

emag hot deals
eMAG Black Friday 2017Reduceri eMAG November Hot Deals in aceasta pagina - din 23 noiembrie.
Flanco Black Friday 2017 reduceri

Reduceri Discount Days in aceasta pagina 17 - 19 noiembrie.

Fashion Days Black Friday 2017 reduceriReduceri Black Week in aceasta pagina - 16 - 19 noiembrie.
Orange Black Friday 2017 reduceriReduceri Black Friday 2017 in aceasta pagina - 16 - 19 noiembrie.