Apple Watch devine putin mai atractiv multumita unui hack

Apple Watch fata personalizataApple Watch a fost lansat in luna aprilie de catre compania Apple si pentru ca vorbim despre abia prima versiune a sa, ceasul inteligent nu are chiar toata functionalitatea pe care unii utilizatori de pe glob si-ar dori-o.

In aceasta idee un hacker s-a gandit ca s-ar putea bucura mai bine de al sau Apple Watch daca l-ar modifica pentru a putea rula fete personalizate pe ecranul sau, compania Apple evitand sa permita acest lucru momentan, iar in clipul video de mai jos puteti vedea cum arata totul.

WatchOS 2.0 beta a fost spart pentru a permite rularea acestui tip de fete personalizate pentru Apple Watch si dezvoltatorul care a creat conceptul a publicat inclusiv codul sursa al hack-ului sau pentru ca alti utilizatori sa se poata bucura de o asemenea functionalitate in ceasul inteligent.

Hack0ul pentru Apple Watch foloseste coroana digitala pentru a alege fetele personalizate, acestea fiind afisate direct in interfata principala de utilizator a watchOS, astfel ca posesorii ceasului inteligent nu vor avea mari probleme in a alege fata proprie pentru afisare.

Desi foarte multi utilizatori ai Apple Watch au cerut de la Apple implementarea de suport pentru fete personalizate, compania american a creat doar cateva noi pe care le-a implementat in watchOS 2.0, astfel ca nu se stie cand Apple ne va permite sa le instalam singuri.