Lifesum este Editor’s Choice-ul saptamanii pentru iPhone si iPad

LifesumLifesum este Editor’s Choice-ul saptamanii in App Store ales de catre compania Apple, iar daca numele nu va sugereaza acest lucru, ei bine vorbim despre o aplicatie a carei menire este de a ne ajuta sa mancam sanatos pentru a duce o viata sanatoasa.

Aplicatia Lifesum este complexa si contine o multitudine de informatii privind diverse tipuri de mancare existente in lumea intreaga, ea oferindu-ne inclusiv sugestii privind modul in care ele pot fi combinate pentru a crea o masa sanatoasa pe care o putem servi in orice moment.

Lifesum helps you make better food choices, improve your exercise, and reach your health goals. Build healthy habits in small, sustainable steps and make health a part of your lifestyle, not another thing on your to-do list. Reminders to help you drink enough water. Advice for the days you might struggle.

Pentru ca vorbim despre o aplicatie care urmeaza sa controleze o parte din viata noastra, Lifesum este gandita inclusiv pentru a ne oferi obiective pe care sa le indeplinim pentru a ne asigura ca mancam sanatos in fiecare zi, ele putand fi stabilite direct in interfata sa.

Mai mult decat atat, pentru ca gasi dietele echilibrate de mancare este greu, aplicatia contine si diverse retete sau sugestii de combinatii de mancaruri care ne ajuta sa stabilim o dieta sanatoasa si echilibrata, astfel ca vorbim despre o aplicatie foarte utila.

A selection of diets to help you embrace healthy living. Overview of your nutrition and exercise habits so you can improve them. Body summary to show you how you are progressing (including weight and measurements). View meal information down to the very last detail with information on sodium, potassium, fiber, sugar, cholesterol, saturated and unsaturated fat.

Lifesum este disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA in format universal din App Store.