Prism aduce o functie inedita in aplicatia Muzica a iOS 8

PrismPrism este un tweak lansat in cursul zilei de ieri in Cydia pentru utilizatorii care folosesc aplicatia Muzica a iOS 8.4 pentru a accesa Apple Music sau a asculta muzica salvata in terminale, iar el aduce o functie inedita pentru iDevice-uri.

Conform dezvoltatorului Prism, tweak-ul a fost gandit in ideea de a implementa in aplicatia Musica un vizualizator similar celui existent pentru vechea aplicatie Winamp pentru PC-uri, iar in imaginea de mai sus puteti vedea cum arata functionalitatea oferita de catre acest pachet pentru aplicatie.

Prism is a tweak that allows you to see music visualizations inside the stock music application. Two themes – ‘Spectrum’ and ‘Beat’. Spectrum is a linear/radial bar theme while Beat is a pulsating circle theme. Perform a long press on the album art.You can set your own colors, you can allow Prism to generate colors based off of the Album Art, you can allow ColorFlow to dictate the colors, or you can allow Prism to generate random colors.

Prism are disponibile doua teme speciale care pot fi utilizate pentru a afisa aceste efecte direct in aplicatia Muzica a iOS 8.4, modul in care arata ele fiind controlat de catre beat-ul melodiilor pe care le ascultam direct in aplicatia Muzica a iPhone, iPad si ipod Touch-urilor.

Prism este disponibil pentru descarcare din repo-ul BigBoss al Cydia.