SimpleReach aduce o functie extrem de utila pentru iPhone

SimpleReachSimpleReach este un tweak extrem de interesant disponibil din cursul noptii trecute in Cydia pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile noastre, el imbunatatind functionalitatea pe care o ofera sistemul Reachability.

Dupa cum veti vedea si din clipul video de mai jos, SimpleReach este gandit pentru a permite emularea sistemului Reachability prin simple gesturi facute pe butonul Home cu Touch ID, intreaga interfata a iOS fiind trasa de sus in jos pentru a accesa mai usor elementele din partea superioara.

Daca in mod normal Reachability trage partea superioara in jos pana la sumuatatea ecranului, SimpleReach trage partea superioara pana in dreptul butonului Home, astfel ca veti putea atinge extrem de usor orice se afla in partea superioara a ecranului cu doar un gest.

SimpleReach makes it easier for you to interact with large screens at any time. Simply slide in from Home button and the screen shifts down more to your reach. You can also slide in from different directions to get what you want much closer to reach (see screenshots and half-minute demo video).

Practic SimpleReach ofera un mod mai util de a accesa tot ceea ce este vizibil in partea superioara a interfetei iOS 8, tweak-ul fiind disponibil pentru descarcare din repo-ul BigBoss al Cydia.