Apple inlocuieste sistemul de prezentare al produselor in Apple Store

semne inteligente AppleSaptamana trecuta ni s-a spus ca Apple intentioneaza sa faca o schimbare majora pentru modul in care sunt prezentate produsele sale in Apple Store-urile de pe planeta, renuntand la tabletele iPad ce ofereau informatii despre ele si despre preturi.

In locul tabletelor iPad a aparut o aplicatie speciala numita Pricing, ea fiind instalata in iPhone, iPad, iPod Touch si Mac-urile expuse de catre compania Apple in magazinele sale, prin ea fiind oferite detalii despre preturile produselor, dar si caracteristicile tehnice.

Mai mult decat atat, aceasta aplicatie Pricing este capabila sa permita inclusiv compararea produselor vandute de catre compania Apple, astfel ca utilizatorii pot afla rapid care model li se potriveste mai bine si pe care si-l pot permite, acelasi lucru fiind oferit si de iPad-uri.

Schimbarea ii permite companiei Apple sa reduca costurile cu consumul de energie, dar sa faca loc si pentru amplasarea mai multor produse care pot fi testate efectiv de catre utilizatori, primele magazine Apple cu noul sistem existant deja in SUA, altele urmand a beneficia de el si in alte zone de pe glob.