Mario Balotelli a simulat o accidentare pentru a cumpara iPhone 6

Mario Balotelli fotbalTerminalele iPhone sunt dorite cu ardoare de foarte multe persoane dintre planeta, iar printre ele se numara si jucatori de fotbal extrem de bine platiti, desi in realitate nu-si merita milioanele de dolari din conturi.

Printre ei se numara si Mario Balotelli, extravagantul atacant italian fiind in centrul multor scandaluri in ultimii ani, dar si a unor momente penibile care au demonstrat ca nu este chiar atat de dedicat muncii pe care o face, ci are cu totul alte obiective in plan.

O asemenea situatie a avut loc in toamna anului trecut cand Mario Balotelli era legitimat la echipa de fotbal FC Liverpool, atacantul simuland o accidentare in timpul antrenamentelor pentru a intrerupe sesiunile si a putea merge sa-si achizitioneze un terminal iPhone 6 recent lansat.

Balotelli si-a vazut un coechipier in vestiar cu noul terminal al companiei Apple si gelos pe el a hotarat ca trebuie deasemenea sa aiba unul propriu, asa ca si-a achizitionat nu doar o unitate, ci multiple altele pe care le-a avut in vestiar la finalul antrenamentelor.

Desigur ca nu Balotelli a cumparat terminalele deoarece el trebuia sa se prezinte la medicii echipei, dar ajuns la vestia si-a sunat un prieten care a cumparat multiple terminale iPhone 6 pe care i le-a adus pentru a se putea lauda cu ele in vestiarul echipei FC Liverpool.

Mario Balotelli a fost acuzat de foarte multe de-a lungul vietii sale, iar aceasta poveste este doar o noua dovada a faptului ca pentru el mandria conteaza mai mult decat jocul in sine.

When the Italian striker asked what a team-mate was holding, he was informed it was the new iPhone 6. Balotelli, not yet in possession of Apple’s latest smartphone, was visibly irked according to observers. Moments later he trooped out on to the training field to take part in the warm-up but within minutes he pulled up complaining of discomfort in his hamstring. Staff sent him straight back inside to be checked out by the medics.

When the Liverpool squad returned to the dressing room at the end of the session 90 minutes later, they were surprised by what greeted them. There was a beaming Balotelli sat in the corner, with a new iPhone 6 in his hand and a few spares boxed up next to him. One of his minions had been hastily dispatched to do some shopping. The pain in his hamstring had miraculously eased.

4 COMENTARII