iPhone 6S va avea o interfata animata, ia ce efecte noi vom vedea

iPhone 6S interfata animataiPhone 6S va avea o interfata animata in iOS 9, compania Apple gandindu-se ca ar fi bine sa preia din Apple Watch nu doar sistemul Force Touch, ci si cel prin care interfata este animata in baza miscarilor facute de catre utilizatori.

Mai exact, vorbim despre acele wallpaper-uri animate ale Apple Watch care sunt in realitate timelapse-uri inregistrate de catre cei din Cupertino in urma unui numar foarte mare de ore de filmare, ele fiind extrem de apreciate de catre utilizatori pentru calitatea imaginilor.

Conform unei surse din cadrul Apple, aceste wallpaper-uri animate fac parte din aceeasi “familie” de fundaluri folosite pentru Apple Watch, deci vom avea de ales intre a vedea pesti animati sau un intreg acvariu cu pesti, ori diverse animatii cu fum colorat peste un fundal normal.

Informatiile acestea sunt partial confirmate si de prima imagine cu cutia iPhone 6S, aceasta avand un peste colorat desenat pe ea, astfel ca detaliile acestea se confirma intre ele, asa ca astazi am vazut pentru prima oara si ambalajul viitorului terminal al Apple.

One of the new device’s differentiators over its predecessor will likely be a spiced up set of animated wallpapers, according to two sources who have used internaliPhone 6S prototypes within Apple. The new animated wallpapers come from the same family as the set of “Motion” watch faces that dominate the main screen of the Apple Watch.

Implementarea unor wallpaper-uri animate in iPhone 6S nu ar fi extrem de greu de crezut din moment ce Apple a facut aceasta schimbare in Apple Watch si din moment ce foarte multa lume cauta aceste tipuri de imagini pentru a le vedea pe propriile terminale.

Avand in vedere ca Apple va afisa wallpaper-uri animate pe iPhone 6S, este clar ca vom avea posibilitatea de a seta screensavere pe terminale in momentul in care sunt blocate, ele fiind vizibile din LockScreen, efectul de utilizare fiind complet schimbat.