Prima Pagina Samsung Samsung “mituieste” posesorii americani de iPhone-uri sa-i cumpere terminalele

Samsung “mituieste” posesorii americani de iPhone-uri sa-i cumpere terminalele

Samsung mituieste posesorii de iPhone-uriSaptamana trecuta compania Samsung a initiat o noua campanie pentru promovarea Samsung Galaxy Note 5 si Samsung Galaxy S6 Edge+, oferind terminalele pentru testare gratuita tuturor persoanelor interesate sa incerce ceva diferit fata de terminalele iPhone.

Un numar foarte mare de utilizatori au fost interesati sa incerce noile produse ale coreenilor, ele terminandu-le la doar doua zile dupa initierea campaniei in SUA, insa cei de la Samsung nu s-au dat batuti si continua, dar de aceasta data cu o mica “mita” oferita celor care incearca dispozitivele.

Mai exact, toti cei care testeaza Samsung Galaxy Note 5 si Samsung Galaxy S6 Edge+ in baza acestei campanii vor beneficia de o reducere de 100 de dolari la achizitia produsului si un card cadou Google Play in valoare de 100 de dolari pentru a cumpara orice fel de continut din magazin.

Cei 100 de dolari oferiti pentru achizitie sunt suplimentari orice suma de trade-in oferita de catre un operator sau partener Samsung care vinde cele doua produse, astfel ca persoanele care renunta la iPhone in favoarea unui asemenea terminal ar putea primi un pret similar celui din piata.

Initiativa celor de la Samsung vine cel mai probabil dupa ce un numar foarte mare de persoane si-a aratat interesul pentru a testa Samsung Galaxy Note 5 si Samsung Galaxy S6 Edge+, ei dorind sa profite de ocazie pentru a convinge cat mai multe persoane sa paraseasca Apple.

 • hhh

  Si ar putea sa reușească cu cei 16 gb ai iPhone 16 s

 • hhh

  iPhone 6 s

 • lucian84

  Sa facă si la noi așa !!! Eu sint primul care i-l încearcă !

 • Kovács Péter

  Un blowjob gratis nu le ofera?
  Penibil…

 • Viorel Predatorul

  Penibil e comentariul tău, dar nu mă miră. După succesul înregistrat cu “închiriatul” unui S6 contra 1 euro, se pare că strategia Samsung dă roade. Este și un exercițiu de imagine, și o reclamă gratuită, pentru că toate publicațiile scriu despre asta, iar posesorii de iphone pot fi tentați de achiziția unui produs S.

 • Kovács Péter

  Totusi, de ce ai venit aici?

 • Kovács Péter

  Daca nu ai observat inca ce scrie in partea superioara a paginii:

  “https://i1.wp.com/www.idevice.ro/wp-content/uploads/2015/04/idevice-mare-head.png

 • Viorel Predatorul

  Exact: este “comunitatea romanilor pasionati de iDevices”. Eu nu stiu niciun roman cu numele Kovács

 • Viorel Predatorul

  Dar tu de ce ai venit aici? In primul rand este un site dedicat romanilor pasionati de iDevices; in al doilea rand, subiectul din titlul articolului este Samsung (care “mituieste” posesorii americani de iPhone).

 • EuGeorge

  =))) maxim

 • EuGeorge

  Tu de ce ai venit bozgore? Vrei autonomie sau ce cauti?:))
  Oricum cv legat de device uri nu comentezi…te-ai descurca mai bine pe un forum de kurtos kolacs :))