Samsung “mituieste” posesorii americani de iPhone-uri sa-i cumpere terminalele

Samsung mituieste posesorii de iPhone-uriSaptamana trecuta compania Samsung a initiat o noua campanie pentru promovarea Samsung Galaxy Note 5 si Samsung Galaxy S6 Edge+, oferind terminalele pentru testare gratuita tuturor persoanelor interesate sa incerce ceva diferit fata de terminalele iPhone.

Un numar foarte mare de utilizatori au fost interesati sa incerce noile produse ale coreenilor, ele terminandu-le la doar doua zile dupa initierea campaniei in SUA, insa cei de la Samsung nu s-au dat batuti si continua, dar de aceasta data cu o mica “mita” oferita celor care incearca dispozitivele.

Mai exact, toti cei care testeaza Samsung Galaxy Note 5 si Samsung Galaxy S6 Edge+ in baza acestei campanii vor beneficia de o reducere de 100 de dolari la achizitia produsului si un card cadou Google Play in valoare de 100 de dolari pentru a cumpara orice fel de continut din magazin.

Cei 100 de dolari oferiti pentru achizitie sunt suplimentari orice suma de trade-in oferita de catre un operator sau partener Samsung care vinde cele doua produse, astfel ca persoanele care renunta la iPhone in favoarea unui asemenea terminal ar putea primi un pret similar celui din piata.

Initiativa celor de la Samsung vine cel mai probabil dupa ce un numar foarte mare de persoane si-a aratat interesul pentru a testa Samsung Galaxy Note 5 si Samsung Galaxy S6 Edge+, ei dorind sa profite de ocazie pentru a convinge cat mai multe persoane sa paraseasca Apple.