Samsung atrage un numar mare de posesori de iPhone-uri in campania Ultimate Test Drive

samsung ramane fara samsunguriSaptamana trecuta compania Samsung a initiat o companie numita Ultimate Test Drive, ea avand rolul de a le permite posesorilor de terminale iPhone sa incerce noile Samsung Galaxy Note 5 si Samsung Galaxy S6 Edge+ cu doar 1 dolar.

Campania s-a derulat numai in SUA si conform celor de la Samsung, ea pare sa fi fost un adevarat succes, coreenii afirmand ca toate terminalele alocate operatorilor pentru promotie s-au epuizat in doar cateva ore de la deschiderea paginii de inscriere pentru testare.

Desigur ca nimeni nu stie daca Samsung a alocat sute, mii sau zeci de mii de unitati pentru aceasta campanie, insa daca ar fi sa-mi dau cu parerea, as spune ca pentru teritoriul SUA a fost vorba de cateva mii de unitati impartite pe intregul teritoriu al tarii, la cei 3 mari operatori.

Thank you for your interest. Due to the overwhelming demand, we are temporarily out of test drive phones. Please keep checking back for available phones.

Era de asteptat ca multi posesori de iPhone-uri sa fie interesati sa testeze terminalele companiei Samsung, iar asta deoarece este normal sa fii curios sa afli tot ce apare nou in materie de tehnologie si unii dintre participanti probabil vor cumpara terminalele coreenilor.

Daca Samsung ar initia programe similare pe intreaga planeta ar avea cu siguranta parte de un numar foarte mare de persoane interesate, insa desigur asta ar insemna sa ofere si foarte multe terminale spre testare fara achizitie.