Lenovo Phab Plus – smartphone-ul cu cel mai mare ecran

Lenovo Phab Plus 6.8 inchLenovo Phab Plus este un smartphone lansat de catre compania Lenovo in cursul zilelor trecute si vorbim despre un smartphone de 6.8 inch care intrece in dimensiuni orice alte telefon inteligent lansat vreodata pe piata de catre competitorii sai pana in prezent.

Conform specificatiilor tehnice oferite de catre cei de la LenovoLenovo Phab Plus are un ecran de 6.8 inch cu rezolutie 1920 x 1080 pixeli, un procesor quad-core de 1.5 GHz, 2 GB RAM, o camera de 13 megapixeli, o camera frontala de 5 megapixelisi o baterie de 3500 mAh suficient de mare pentru a sustine ecranul.

Practic Lenovo a pregatit un smartphone gigant pentru mainile “imense” ale chinezilor si desi vizualizarea de continut multimedia pe un ecran atat de mare este cu siguranta extrem de atractiva, vorbim totusi despre un terminal mobil cu un ecran foarte mare fata de cele standard.

Cu un pret de 400 de dolari stabilit de catre cei de la Lenovo pentru Lenovo Phab Plus, ne putem imagina ca suficient de multe persoane vor fi interesate de achizitionarea sa in perioada urmatoare, sau cel putin asa ar trebui sa stea lucrurile daca ne gandim ca asiaticii prefera ecranele mari.

Lenovo Phab Plus este deocamdata disponibil doar in Asia si nu se stie cand sau daca va fi disponibil in alte zone de pe glob, insa e putin probabil ca americanii sau europenii sa fie interesati de achizitionarea unui terminal mobil cu un ecran atat de mare.

4 COMENTARII

  1. In general nu sunt adeptul conceptului de “copie”, insa produsul asta este copiat dupa iPhone: pozitionarea camerei si a blitzului, dungiel antenelor de pe spate :)))
    Imi dau seama ca sunt companii care nu pot inova fara ca altele sa fi deschis calea inainte…