Lenovo Phab Plus – clona iPhone 6 Plus produsa de Lenovo

5

Lenovo Phab Plus clona iPhone 6 1Lenovo Phab Plus este prima clona iPhone 6 Plus produsa de Lenovo, iar in baza imaginilor pe care le puteti vedea in acest articol veti putea trage usor concluzia ca intre cele doua terminale exista foarte multe puncte similare.

V-am spus acum cateva saptamani ca Lenovo Phab Plus este primul smartphone cu ecran de 6.8 inch lansat pe piata de vreo companie, el fiind la doar 0.2 inch distanta de cele mai mici tablete existente, astfel ca vorbim despre un telefon mobil inteligent cu dimensiuni foarte mari.

Desi exista si cateva elemente de design care diferentiaza Lenovo Phab Plus de iPhone 6 Plus, in realitate multe persoane care or vedea terminalul de la distanta l-ar putea confunda foarte usor cu smartphone-ul celor de la Apple doar in baza profilului.

Samsung a demonstrat lumii intregi ca a copia iPhone-uri este o afacere foarte profitabila, asa ca Lenovo nu face altceva acum decat sa se foloseasca de aceasta strategie pentru a ajunge in atentia lumii intregi, chiar daca terminalele sale nu sunt prezentate intr-un mod magulitor.

Lenovo Phab Plus clona iPhone 6 Plus

Lenovo Phab Plus, mi se pare a fi ceva mai placut ochilor decat iPhone 6 Plus deoarece Lenovo a reusit sa faca dungile separatoare ale carcaselor ceva mai subtiri si mai greu de observat, insa per total vorbim despre copierea unui design facut in Cupertino de angajatii Apple.

Acestea fiind spuse, ne putem astepta ca si alti producatori sa creeze copii din ce in ce mai fidele ale produselor companiei Apple si asta deoarece ele au atat de mult succes si vanzari atat de bune incat e greu sa te abtii sa copiezi un asemenea produs.

Lenovo Phab Plus clona iPhone 6 Plus 2

Lenovo Phab Plus clona iPhone 6 3

Lenovo Phab Plus clona iPhone 6 4