Apple va deschide in SUA un Apple Store cu un design de “noua generatie”

Apple Store Memphis
Actuala fatada a Apple Store Memphis

Compania Apple se pregateste sa deschida in Memphis, SUA, un Apple Store cu un design de “noua generatie” conform unuia dintre angajatii care a sustinut cererea de autorizare a constructiei in fata autoritatilor orasului.

Apple intentioneaza sa schimbe aspectul Apple Store-urilor sale, iar in Memphis va face prima implementare a noului design, el urmand a fi extins si la alte magazine de pe continentul american in cursul urmatoarelor luni, dar si ai urmatorilor ani.

Conform prezentarii facute in fata autoritatilor, noul design implica folosirea unor fatade din sticla de dimensiuni mai mari, utilizarea unor panouri din granit mat pentru exterior, mese din stejar natural si ferestre de display interschimbabile in functie de nevoi.

Separat compania Apple intentioneaza sa foloseasca noi metode de prezentare a produselor cu multiple televizoare care redau continut video, coperti de albume audio si multe alte tipuri de elemente grafice menite sa puna in evidenta diverse produse din magazine.

Our project is the next generation of retail store that we’re rolling out, and that’s the design concept that we have – and we’re really excited because this is going to be one of the first, if it’s approved, that we build. So we’re really excited to expand in Germantown and we’re excited to see the result of all the work that we’ve put in to develop this design.

Inca din momentul in care Jony Ive a fost numit Chief Design Officer in cadrul Apple au aparut zvonuri privind schimbarea design-ului Apple Store-urilor, atunci Tim Cook afirmand ca aceasta va fi una dintre noile responsabilitati ale fostului favorit al lui Steve Jobs.

Ei bine zvonurile se transforma in realitate acum, iar Apple pregateste o schimbare majora a design-ului Apple Store-urilor, astfel ca incepand de anul acesta toata lumea va avea parte de o experienta complet diferita de a cumpara produse din magazinele fizice ale Apple.