FutureLock schimba complet interfata LockScreen-ului iOS 8

FutureLockFutureLock este un tweak lansat in recent in Cydia pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile care ruleaza iOS 8, el oferindu-ne posibilitatea de a schimba complet interfata sistemului de operare pentru terminale.

In imaginea alaturata puteti vedea modificarea pe care FutureLock o implementeaza pentru dispozitivele care il au instalat si observati ca interfata nativa pentru vizualizarea notificarilor este schimbata cu una ce poate fi inclusiv personalizata.

Separat de personalizarea modului in care sunt afisate notificarile in LockScreen, FutureLock ne ofear inclusiv posibilitatea de a personaliza modul in care arata aceasta interfata a sistemului de operare, o multitudine de elemente din interfata fiind personalizabile.

Compatible with iOS 8. Future of the lock screen right at your finger tips! A beautiful concept made to reality now enhances your lock screen to feel more personalized and just simply amazing. Double tap to close tabs or simply press home button. Configure options from Settings.

FutureLock este disponibil pentru descarcare din repo-ul BigBoss al Cydia.