Prima Pagina iPhone 6S Camera frontala iPhone 6S ar putea avea 5 megapixeli

Camera frontala iPhone 6S ar putea avea 5 megapixeli

camera frontala iPhone 6S 5 megapixeliCamera frontala iPhone 6S ar putea avea 5 megapixeli, sau cel putin asta sustin unele surse din interiorul companiei Foxconn, principalul producator de terminale iPhone pentru compania Apple din ultimii ani de zile.

Camera iPhone 6S Plus ar putea avea tot 5 megapixeli deoarece Apple nu va diferenta in vreun fel terminalele sale cand vine vorba despre camera frontala, iar zilele trecute v-am prezentat in imaginea de mai sus in care camera FaceTime iPhone 6S era dezvaluita pentru prima oara.

Atunci ni s-a spus ca in momentul de fata camera frontala iPhone 6S are o dimensiune mai mare fata de cea a iPhone 6, deci este clar ca Apple pregateste o schimbare majora pentru calitatea imaginilor inregistrate, dar si a rezolutiei lor sau a rezolutiei clipurilor video.

Camera frontala iPhone 6S de 5 megapixeli

Camera frontala iPhone 6S va fi capabila sa permita inregistrarea de clipuri video slow motion in format 720p, dar si de imagini panoramice, astfel ca Apple a implementat cu siguranta un senzor de imagine mai bun pentru ea, insa ramane doar de vazut exact despre ce vorbim.

Majoritatea smartphone-urilor actuale au camere frontale de 5 megapixeli pentru inregistrarea de selfie-uri si din moment ce iOS 9 are un folder dedicat pentru selfie-uri, nu ar fi greu de crezut ca Apple va implementa o camera frontala iPhone 6S mult mai buna.

iPhone 6 si iPhone 6 Plus au camere frontale de 1.2 megapixeli si saltul de la acesti senzori de imagine la cei de 5 megapixeli este mare, insa ne putem astepta la orice pentru camera frontala iPhone 6S deoarece Apple doreste ca terminalele sale sa aiba succes.

Pentru o camera frontala iPhone 6S mai buna compania Apple implementeaza si untruc software care simuleaza un flash pentru inregistrarea de poze, astfel ca ar trebui sa avem parte de selfie-uri mai bune chiar si atunci cand inregistram imaginile in timpul noptii.

iPhone 6S si iPhone 6S Plus vor fi prezentate pe 9 septembrie si va astept aici sa discutam despre noutatile ce urmeaza sa fie anuntate de Apple.

 • Srb Srb

  Aoleu, va avea camera frontala de 5MP,nici EUgeorge nu s-ar astepta din partea companiei Apple sa faca un salt atat de mare..ar avea mai mult ca Note 4 de 3.7MP????!? NUUUUUUUUU sper sa nu se sinucida

 • Ari

  Cu asta m a convins sa l iau! πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

 • iTu

  adevarul e ca iPhone avea nevoie de o astfel de camera frontala de la iPhone 4, la cati pitziponci si pitzipoance detin iPhone chiar ii vad rostul. De la jumatea lui Sept. o sa vedem numai poze de calitate pe facebook postate de pitzi cu Iphone 6S

 • @Alex :D: Nici la anul nu va fi OLED.

 • Alex :D

  πŸ™

 • Pingback: Camerele si preturile iPhone 6S au fost confirmate impreuna cu modelul rose gold, sticla de safir lipseste | iDevice.ro()

 • @Alex :D: Da, dar au ramas la nivelul de interes :))

 • Srb Srb

  Am oameni care au grija de mine, dar iti multumesc de grija ce mi-o porti, gratis

 • Alex :D

  Petru ca dintre noi 2 tu eΘ™ti expertul, care este mai bun OLED sau LED, eu stiu ca OLED…

 • Sym

  Zaone, flame-ul asta nu a inceput sa te deranjeze? Adica in loc sa vad pareri pertinente, pro sau contra, vad sute de posturi parca scrise de un copil de 7 ani. S-a transformat zona de comentarii in balamuc.