Camera frontala iPhone 6S ar putea avea 5 megapixeli

camera frontala iPhone 6S 5 megapixeliCamera frontala iPhone 6S ar putea avea 5 megapixeli, sau cel putin asta sustin unele surse din interiorul companiei Foxconn, principalul producator de terminale iPhone pentru compania Apple din ultimii ani de zile.

Camera iPhone 6S Plus ar putea avea tot 5 megapixeli deoarece Apple nu va diferenta in vreun fel terminalele sale cand vine vorba despre camera frontala, iar zilele trecute v-am prezentat in imaginea de mai sus in care camera FaceTime iPhone 6S era dezvaluita pentru prima oara.

Atunci ni s-a spus ca in momentul de fata camera frontala iPhone 6S are o dimensiune mai mare fata de cea a iPhone 6, deci este clar ca Apple pregateste o schimbare majora pentru calitatea imaginilor inregistrate, dar si a rezolutiei lor sau a rezolutiei clipurilor video.

Camera frontala iPhone 6S de 5 megapixeli

Camera frontala iPhone 6S va fi capabila sa permita inregistrarea de clipuri video slow motion in format 720p, dar si de imagini panoramice, astfel ca Apple a implementat cu siguranta un senzor de imagine mai bun pentru ea, insa ramane doar de vazut exact despre ce vorbim.

Majoritatea smartphone-urilor actuale au camere frontale de 5 megapixeli pentru inregistrarea de selfie-uri si din moment ce iOS 9 are un folder dedicat pentru selfie-uri, nu ar fi greu de crezut ca Apple va implementa o camera frontala iPhone 6S mult mai buna.

iPhone 6 si iPhone 6 Plus au camere frontale de 1.2 megapixeli si saltul de la acesti senzori de imagine la cei de 5 megapixeli este mare, insa ne putem astepta la orice pentru camera frontala iPhone 6S deoarece Apple doreste ca terminalele sale sa aiba succes.

Pentru o camera frontala iPhone 6S mai buna compania Apple implementeaza si untruc software care simuleaza un flash pentru inregistrarea de poze, astfel ca ar trebui sa avem parte de selfie-uri mai bune chiar si atunci cand inregistram imaginile in timpul noptii.

iPhone 6S si iPhone 6S Plus vor fi prezentate pe 9 septembrie si va astept aici sa discutam despre noutatile ce urmeaza sa fie anuntate de Apple.

Articolul precedentAplicatii gratuite pentru iPhone, iPad si iPod Touch – 03.09.2015
Articolul următorGoogle Chrome este compatibil acum cu iOS 9
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.