Camera FaceTime iPhone 6S, butonul Touch ID si alte componente apar in imagini (Video)

camera FaceTime iPhone 6SCamera FaceTime iPhone 6S si iPhone 6S Plus apare astazi in primele imagini si confirma faptul ca Apple urmeaza sa o ii creasca rezolutia, dar si capacitatea de a inregistra poze mult mai bune in conditii de luminozitate scazuta si nu doar atat, calitatea video urmand a fi deasemenea imbunatatita radical.

V-am spus zilele trecute ca noua camera FaceTime iPhone 6S si iPhone 6S Plus va avea un senzor de imagine mai bun, va avea flash frontal pentru selfie-uri, va inregistra imagini panoramice si va inregistra slow motion in format 720p, iar marimea componentei de astazi confirma imbunatatirea radicala.

In imaginea de mai sus vedeti in partea stanga un panou frontal negru al iPhone 6S, el prezentand camera FaceTime ce are un senzor mai mare, probabil de minim 2 megapixeli fata de cel de 1.2 megapixeli folosit de catre compania Apple in terminalele iPhone 6 si iPhone 6 Plus.

In cea de-a doua imagine vizibila in acest articol puteti vedea din nou cum arata chip-ul Force Touch care urmeaza sa ofere o noua functionalitate pentru ecranul iPhone 6S incepand din aceasta toamna, el fiind prezentat si intr-o multitudine de alte imagini aparute pe internet.

camera FaceTime iPhone 6S 1

A treia imagine din articol prezinta pentru prima oara si butonul Home cu Touch ID al iPhone 6S, compania Apple urmand a imbunatati aceasta componenta pentru a citi mai exact si mai rapid amprentele noastre in vederea efectuarii de plati mobile si a securizarii datelor.

buton Home Touch ID iPhone 6S

In clipul video de mai jos puteti vedea si o comparatie detaliata a tuturor componentelor care sunt prezente si in imagini, iar ultima dintre ele prezinta din nou panoul frontal al iPhone 6S cu toate componentele pe care urmeaza sa le ofere compania Apple din aceasta toamna.

https://www.youtube.com/watch?v=ZcXmmeGEp_U

Am vorbit in ultimele luni despre foarte multe dintre noutatile iPhone 6S, insa mai jos le aveti prezentate pe cele mai importante dintre ele care sunt si in cea mai mare parte sigure pentru implementare inclusiv in iPhone 6S Plus.

iPhone 6S si iPhone 6S Plus vor fi prezentate pe 9 septembrie intr-o conferinta confirmata de catre compania Apple si va astept atunci sa urmariti totul direct pe iDevice.ro.

ecran iPhone 6S nou

6 COMENTARII

  1. Pe ce te bazezi zaone când spui ca e sigur ca va avea “autonomie mai buna pentru baterie” când se zvonește ca va avea baterie de capacitate mai mică ca 6-le? Pe chipul pe 14 nm? Si DDR3-ul din 5S cică consuma mai puțin ca DDR2-ul din 5,si uite ca n-a fost asa,era din cauza capacității mai mari a bateriei lui 5S fata de 5. Oare e mai econom DDR4 fata de DDR3? Sau acest 14 nm cu cat e mai econom fata de A8?