LG V – primul smartphone cu camera implementata in ecran ?

LG V camera in ecranLG V este denumirea pe care un nou smartphone al companiei LG ar putea-o avea, el fiind prezentat in trei imagini publicate de catre o o agentie guvernamentala din China care certifica telefoanele mobile vandute in tara.

In imagini puteti vedea ca acest smartphone LG V are o camera si un senzor de proximitate implementate direct in ecran, sau cel putin aceasta este impresia pe care ne-o sugereaza imaginile publicate de catre agentia guvernamentala TENAA.

Daca acest smartphone ar avea intr-adevar camera implementata in ecran, atunci el ar fi primul care vine cu o  asemenea schimbare radicala pentru camera frontala, asta desi Apple are cateva brevete care descriu modul in care ar putea fi implementata o asemenea componenta in terminalele sale.

Separat de camera frontala montata in ecran, acest LG V ar putea avea un senzor cu laser pentru focalizare in timpul inregistrarii pozelor sau a clipurilor video, insa ar putea fi vandut si la un pret de peste 900 de dolari in momentul in care va fi lansat pe piata.