Iata cum isi incepea Steve Jobs diminetile

Steve Jobs inceput dimineataSteve Jobs a fost unul dintre presedintii de companii care a fost dedicat in totalitate muncii pe care o face, insa care isi facea timp pentru familie, aceasta fiind un punct central al vietii sale, in special in ultimii ani din viata cand s-a luptat cu cancerul pancreatic.

Conform unei declaratii date revistei TIME, Steve Jobs isi incepea intotdeauna diminetile muncind inainte ca ai sai copii sa se trezeasca si sa ii pregateasca pentru scoala, el trezindu-se in fiecare dimineata la ora 6 pentru a avea timp sa isi rezolve problemele.

Steve Jobs le cerea angajatilor Apple sa isi neglijeze famiile si sa fie disponibili la orice ora pentru a rezolva problemele companiei si a dezvolta produse noi, insa nici el nu era foarte strain de asemenea practici, avand obiceiul de a lucra tarziu in noapte si chiar in weekend-uri.

Steve Jobs era un om caruia ii placea sa munceasca deoarece facea exact ceea ce ii place si asta l-a ajutat sa ofere lumii intregi produsele pe care le iubim cu totii, iar el incepea ziua muncind si o termina muncind in timp ce altii isi incep ziua motaind in pat sau pierzand vremea la o cafea.

1 COMENTARIU