Cum vad conferinta de prezentare iPhone 6S ? (iPhone, iPad, Windows, OS X)

cum vad conferinta iPhone 6S pe Windows, iPhone, iPad, OS XCum vad conferinta de prezentare iPhone 6S pe iPhone, iPad, Windows sau OS X ? Daca ti-ai pus aceasta intrebare in ultimele zile, ei bine raspunsul este destul de simplu si voi discuta despre el in cele ce urmeaza.

Compania Apple va transmite in direct conferinta de prezentare iPhone 6S pe iPhone, iPad, iPod Touch, Windows 10, sau OS X direct din aceasta pagina, asa ca simpla accesare a sa va permite vizionarea a tot ceea ce se va intampla in San Francisco in data de 9 septembrie.

Din pacate orice persoana care foloseste o versiune a Windows anterioara Windows 10 nu va putea vizualiza transmisiunea in direct prin pagina companiei Apple, ci va trebui sa foloseasca programul VLC, sau oricare altul care permite vizualizarea de stream-uri video, pentru a urmari conferinta iPhone 6S.

Cum vad conferinta iPhone 6S pe iPhone, iPad, Windows sau OS X ?

stream live conferinta iPhone 6S

Pentru a vedea conferinta iPhone 6S din Windows aveti instructiuni mai jos :

  1. Descarcati programul VLC din aceasta pagina si instalati-l in Windows.
  2. Deschideti programul, iar in partea dreapta sus veti avea afisata o optiune Media. Selectati acea optiune si apoi Open Network Stream.
  3. In fereastra nou deschisa va trebui sa introduceti link-ul acesta : link disponibil in 9 septembrie la ora 20:00.
  4. Dupa ce introduceti link-ul apasati butonul Play si stream-ul va incepe.

Cum vad conferinta iPhone 6S pe iPhone, iPad, iPod Touch sau Mac ?

Daca aveti un iPhone, iPad, iPod Touch sau Mac, atunci puteti vedea prezentarea conferinta iPhone 6S direct dintr-o pagina disponibila pe website-ul companiei Apple. Tot ce trebuie sa faceti este sa :

  1. Deschideti Safari in oricare dintre cele 4 produse mentionate anterior.
  2. Accesati aceasta pagina a website-ului Apple.
  3. Deschideti o sticla de suc sau o bere si participati la discutiile despre iPhone 6S de pe iDevice.ro

Cum vad conferinta iPhone 6S pe Android, sau Linux ?

Pentru a vedea conferinta iPhone 6S pe Android sau Linux trebuie sa urmati, in esenta, exact aceeasi procedura precum cea descrisa in cazul PC-urilor care au instalat sistemul de operare Windows. Avand in vedere ca Apple permite streaming-ul doar pe produsele sale, in cazul celor disponibile pentru platforme concurente va trebui sa folosim metode alternative, care functioneaza cel putin la fel de bine.

Separat de cele ce le-am mentionat pentru Windows, trebuie sa descarcati :

Cum vad conferinta iPhone 6S pe Apple TV ?

La final ramane batranul Apple TV al companiei Apple, iar aici cei din Cupertino vor pregati un canal special pentru conferinta iPhone 6S, acesta urmand a fi disponibil in ziua de 9 septembrie pentru accesare de catre toata lumea.

Conferinta pentru prezentarea iPhone 6S urmeaza sa aiba loc miercuri, 9 septembrie, insa intre timp va recomand sa descarcati aplicatia iDevice.ro, faceti un bookmark primei pagini a iDevice.ro, abonati-va la newsletter sau abonati-va la notificarile desktop pentru a primi cele mai noi stiri din lumea tehnologiei.