eMAG Stock Busters incepe in septembrie cu reduceri de 70% la mii de produse!

emag stock busters septembrie reduceriV-am spus aseara ca eMAG Stock Busters de septembrie urmeaza sa inceapa in cursul acestei zile si iata ca dimineata ne-a adus in aceasta pagina o multitudine de promotii din partea celui mai mare magazin online din Romania.

Cei de la eMAG au promis ca vor oferi reduceri de pana la 70% la o gama extrem de variata de produse si s-au tinut de cuvant, majoritatea promotiilor oferite de catre ei pentru produsele din propria oferte fiind demne de luat in seama in momentul de fata de catre orice persoana dornica sa cumpere ceva.

Incepem cu telefoanele mobile din aceasta pagina care au reduceri de pana la 34%, terminalele iPhone care in aceasta pagina beneficiaza de reduceri de pana la 12%, sau tabletele care in aceasta pagina beneficiaza de reduceri de pana la 30%, in timp ce tabletele iPad beneficiaza de reduceri de pana la 12% in momentul de fata in aceasta pagina.

Totusi, nu doar terminalele mobile benficiaza de promotii bune deoarece puteti gasi in aceasta pagina un laptop la doar 900 LEI, in timp ce intreaga categorie de laptop-uri beneficiaza de reduceri de pana la 14% in aceasta pagina, stocurile fiind limitate.

Trecand acum la televizoare, puteti cumpara din aceasta pagina un televizor LED la pretul de doar 900 LEI, in timp ce in intreaga categorie gasiti televizoare cu pana la 2800 LEI REDUCERE in momentul de fata in aceasta pagina.

Pentru electrocasnicele mari cei de la eMAG au aparate frigorifice disponibile cu pana la 2000 LEI REDUCERE in aceasta pagina, sau masini de spalat disponibile cu pana la 1200 LEI REDUCERE in aceasta pagina, asa ca aveti ocazia de a cumpara ceea ce aveti nevoie.

Marile reduceri din campania eMAG Stock Busters de toamna vin totusi la hainele pentru femei, iar asta deoarece magazinul online ofera 70% REDUCERE in aceasta pagina pentru ele, barbatii fiind totusi ceva mai rasfatati cu REDUCERI de pana la 75% in aceasta pagina.

Separat de toate aceste veti gasi reduceir substantiale pentru o gama variata de produse si in aceste categorii :

Lista de promotii va fi actualizata constant pe parcursul zilei!