eMAG Stock Busters septembrie aduce reduceri de 70% la mii de produse

emag stock busters septembrieeMAG Stock Busters septembrie incepe maine dimineata cu reduceri de 70% la mii de produse in aceasta pagina, cel mai mare magazin online din Romania facandu-si o obisnuinta din a organiza sesiuni de reduceri in fiecare luna a acestui an.

Conform informatiilor oferite pana acum, sesiunea din septembrie a eMAG Stock Busters urmeaza sa ne aduca reduceri de pana la 70% pentru o gama extrem de variata de produse, insa desigur ca nu este prima oara cand o asemenea campanie ofera promotii similare pentru romani.

Daca doriti sa beneficiati maine de o reducere buna, atunci veti beneficia de reduceri de pana la 30% la telefoane mobile, pana la 70% reducer la haine si pana la 70% reduceri la jucarii pentru copii, televizoarele beneficiind de reduceri de pana la 40%.

In cazul electrocasnicelor mari reducerile vor fi de pana la 37%, insa aceasta este doar o parte din campania de reduceri pe carei cei de la eMAG au pregatit-o, asa ca veti avea parte de mult mai multe preturi bune.

Maine dimineata va voi oferi detalii despre cele mai bune deal-uri pe care le puteti gasi, iar in aceasta pagina va fi disponibila intreaga lista de reduceri.

Sunt multe de cumpărat la început de toamnă, iar lista pare pentru unii interminabilă şi task-ul greu de îndeplinit în timp scurt.

Scurt istoric: preţuri bune, reduceri, cumpărături chibzuite… părinţii care caută pentru cei mici ghiozdanul cel mai fain şi echipamentul de sport la un preţ bun, sau cei care se gândesc deja la un telefon mai avansat ca tehnologie pornesc cu aceste „repere” în gând, la cumpărături online.  

Argumentul nostru: Stock Busters se desfăşoară în perioada 8-10 septembrie şi vine cu până la 30% reduceri la telefoane, până la 70% reduceri la produsele din categoriile Fashion si Sport, cu până la 70% reducere la jucării şi articole pentru copii.

Pregătite de „asalt” sunt şi televizoarele – reduceri de până la 40%, precum şi electrocasnicele mari – reduceri de până la 37% . Ca în fiecare lună, de fapt mii produse din toate categoriile eMAG vor intra în iureşul reducerilor!