Iata care sunt cele mai folosite modele ale iPhone

segmentare iphoneiPhone 6 a fost lansat anul trecut de catre compania Apple si popularitatea sa s-a dovedit a fi cu mult mai mare fata de cea inregistrata de catre iPhone 5S, o analiza a pietei smartphone-urilor facuta de catre o companie americana dovedind acest lucru.

Conform celor de la Localytics, iPhone 6 reprezinta 30.1% dintre iPhone-urile aflate in momentul de fata in utilizare, el fiind urmat de catre iPhone 5S cu 23.7%, iPhone 5 cu 12.8%, iPhone 6 Plus cu 9.1%, iPhone 4S cu 8.8%, iPhone 6C cu 8.5% si iPhone 4 cu 5.3%.

Practic iPhone 6 si iPhone 6 Plus reprezinta in momentul de fata aproape jumatate dintre toate iPhone-urile active la nivel global, iar acest lucru spune foarte multe despre cat de bine au fost ele primite de catre utilizatorii din lumea intreaga si succesul pe care l-au avut.

Faptul ca iPhone 5S ramane in continuare mai popular decat iPhone 5 sau iPhone 6 Plus nu ar trebui sa mai uimeasca pe cineva, iar asta deoarece terminalul a fost apreciat de un numar extrem de mare de utilizatori de pe glob si acest lucru nu va inceta prea curand.

iPhone 6 Plus este primul phablet lansat de catre compania Apple si se pare ca destul de multi utilizatori s-au aratat interesati de el, cateva zeci de milioane de unitati ale acestui model fiind vandute in lumea intreaga din momentul lansarii si pana in prezent.

Avand in vedere popularitatea iPhone 6 si iPhone 6 Plus, va fi interesant de vazut cum vor sta lucrurile anul viitor, mai ales ca Apple are pregatite cateva schimbari foarte importante pentru iPhone 6S si iPhone 6S Plus, ele urmand a fi anuntate maine.