Apple publica pe Apple TV un canal special pentru a urmari conferinta iPhone 6S

Apple TV conferinta iPhone 6SApple a actualizat in cursul serii trecute canalul Apple Events prin care transmite toate conferintele sale, astfel ca utilizatorii il pot accesa diseara la ora 20:00 pentru a urmari conferinta de prezentare iPhone 6S organizata in San Francisco.

In respectivul canal compania Apple mentioneaza ora la care urmeaza sa inceapa conferinta de prezentare a iPhone 6S in functie de locatia utilizatorului, dar si perioada de timp care a mai ramas pana in momentul in care noul terminal va fi dezvaluit.

V-am spus zilele trecute cum puteti vedea conferinta de prezentare a iPhone 6S pe diverse platforme, iar astazi voi reveni cu instructiuni speciale pentru cei care folosesc PC-uri ce ruleaza sistemul de operare Windows.

Conferinta pentru prezentarea iPhone 6S urmeaza sa inceapa astazi, 9 septembrie la ora 20:00, iar incepand de la 19:30 va astept pe iDevice.ro pentru a discuta despre tot ceea ce vom vedea, insa intre timp va recomand sa descarcati aplicatia iDevice.ro, faceti un bookmark primei pagini a iDevice.ro, abonati-va la newsletter sau abonati-va la notificarile desktop pentru a primi cele mai noi stiri din lumea tehnologiei.