Apple publica pe Apple TV un canal special pentru a urmari conferinta iPhone 6S

Apple TV conferinta iPhone 6SApple a actualizat in cursul serii trecute canalul Apple Events prin care transmite toate conferintele sale, astfel ca utilizatorii il pot accesa diseara la ora 20:00 pentru a urmari conferinta de prezentare iPhone 6S organizata in San Francisco.

In respectivul canal compania Apple mentioneaza ora la care urmeaza sa inceapa conferinta de prezentare a iPhone 6S in functie de locatia utilizatorului, dar si perioada de timp care a mai ramas pana in momentul in care noul terminal va fi dezvaluit.

V-am spus zilele trecute cum puteti vedea conferinta de prezentare a iPhone 6S pe diverse platforme, iar astazi voi reveni cu instructiuni speciale pentru cei care folosesc PC-uri ce ruleaza sistemul de operare Windows.

Conferinta pentru prezentarea iPhone 6S urmeaza sa inceapa astazi, 9 septembrie la ora 20:00, iar incepand de la 19:30 va astept pe iDevice.ro pentru a discuta despre tot ceea ce vom vedea, insa intre timp va recomand sa descarcati aplicatia iDevice.ro, faceti un bookmark primei pagini a iDevice.ro, abonati-va la newsletter sau abonati-va la notificarile desktop pentru a primi cele mai noi stiri din lumea tehnologiei.

Articolul precedentTwitter 6.36 update aduce o noua interfata pentru iPad
Articolul următoriPad Pro va fi mai scumpa decat MacBook Air
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.