iPad Pro va fi mai scumpa decat MacBook Air

cat costa ipad proiPad Pro va fi anuntata in aceasta seara de catre compania Apple si vom afla toate detaliile privitoare la functionalitatea si pretul cu care compania americana isi va vinde produsul pe piata, acesta fiind simtitor mai mare decat cel practicat pentru modelele normale.

Conform unor informatii furnizate de catre surse apropiate Apple, iPad Pro urmeaza sa aiba un pret de pornire de 799 dolari in versiunea de baza care va oferi 32 GB spatiu de stocare, acesta fiind cu 300 de dolari mai mare decat cel al versiunii de baza a iPad Air.

Aici vorbim desigur despre modelul Wi-Fi Only, versiunile de 64 GB si 128 GB urmand a costa 899 dolari si respectiv 999 dolari, asta in timp ce versiunile cu 4G incorporat vor avea un pret mai mare cu 130 de dolari in cazul fiecarui model.

Mai exact, versiunea de baza a iPad Pro 4G va costa 929 de dolari, in timp ce versiunea cu 128 GB spatiu de stocare va costa 1129 de dolari, deci mai mult decat cele mai ieftine modele ale MacBook Air vandute de catre Apple, acestea costand 899 de dolari momentan.

Practic Apple pozitioneaza iPad Pro intre MacBook Air si MacBook Pro Retina Display, iar preturile practicate de catre companie sunt mari, foarte mari pentru o tableta care nu ruleaza un sistem de operare complex, asa ca ramane de vazut cine va fi interesat de ele.

1 COMENTARIU

  1. Sincer decat modelul de top ipad pro 4G mai bine mai adaugi 100$ si noul Macbook
    Practic cine vrea touch screen o sa isi cumpere ipad pro varianta wifi only sau 4g cu 32 Gb storage