Prima Pagina iPhone 6S Apple va lansa iPhone 6S astazi ?

Apple va lansa iPhone 6S astazi ?

iPhone 6S si iPhone 6S Plus lansateApple va lansa iPhone 6S si iPhone 6S Plus astazi? Aceasta intrebare am tot primit-o in ultima zi si asta pentru ca unii jurnalisti de la posturile de televiziune si marile ziare din Romania nu fac diferenta dintre o lansare si o prezentare pentru un produs al companiei Apple.

Mai exact, astazi compania Apple doar va prezenta iPhone 6S si iPhone 6S Plus, ele urmand a fi disponibile pentru precomanda, cel mai probabil, din data de 11 septembrie, lansarea oficiala urmand a avea, cel mai probabil, loc abia in 18 septembrie, dar numai in anumite tari de pe glob.

In aceasta idee, astazi compania Apple doar ne va prezenta iPhone 6S si iPhone 6S Plus impreuna cu toate functiile pe care cele doua dispozitive urmeaza sa ni le ofere, asta in timp ce lansarea va fi programata ceva mai incolo, cand au stabilit cei din Cupertino.

Conferinta pentru prezentarea iPhone 6S va incepe diseara la ora 20:00, insa va astept in aceasta pagina incepand cu ora 19:30 pentru a discuta despre toate noutatile si intre timp va recomand sa descarcati aplicatia iDevice.ro, faceti un bookmark primei pagini a iDevice.ro, abonati-va la newsletter sau abonati-va la notificarile desktop pentru a primi cele mai noi stiri din lumea tehnologiei.

  • Gabriel Sterescu

    @Zaone ai idee daca precomenziile vor fi valabile si in Europa ? Totodata daca sunt valabile pe 18 cand va fi lansarea se pot duce intr-un Apple Store sa il ridice ? Sau se asteapta pana vin la adresa mentionata in precomanda. Intreb ca stiu ca tu ti-ai luat anul trecut din berlin si anul asta cineva vine in tara pe 20 si vreau sa imi aduca un telefon.

  • Rares

    Nu te mai obosi cu articole de genul asta, ignoranta e mare cu unii.

  • @gabrielsterescu:disqus In Franta si Germania va fi sigur lansare pe 18 si poti face precomanda sa ajunga acasa sau rezervare sa ridici din magazin.