Conferinta pentru prezentarea iPhone 6S va fi ultima organizata de Apple in 2015

bill graham centerConferinta pentru prezentarea iPhone 6S va fi ultima organizata de Apple in 2015, iar astfel se explica de ce diseara cei din Cupertino vor prezenta nu doar iPhone 6S si iPhone 6S Plus, ci si Apple TV 4, iPad Pro sau iPad Mini 4.

In ultimii ani Apple organiza in septembrie o conferinta pentru prezentarea a noi modele ale iPhone si eventual iPod Touch-uri, preferand sa se concentreze in totalitate pe ele, insa anul acesta lucrurile vor fi cu mult diferite, nu mai putin de 5 produse noi fiind pregatite pentru prezentare.

In aceasta idee, compania Apple nu va mai organiza vreo conferinta in octombrie pentru a prezenta noi tablete iPad sau noi Mac-uri, acestea urmand a fi lansate fara a mai beneficia de atentia lumii intregi, compania americana fiind convinsa ca ele pot genera atentie si asa.

Ca sa fiu complet sincer cred ca o conferinta de 2 ore cu prezentarea a 5 produse noi nu este o idee chiar atat de buna, insa Apple stie mai bune cum isi organizeaza timpul si cum poate atrage cel mai bine atentia asupra produselor sale noi.

Lot of little birdies out tonight in San Francisco. The consensus is that there’s only going to be one Apple event this fall, and it’s tomorrow. So if there’s an iPad Pro, it’s coming tomorrow, no matter how much or how little sense that makes.

Acestea fiind spuse, ne putem astepta diseara la un maraton de prezentari ale multor functii noi pentru o sumedenie de produse Apple, insa iPhone 6S si iPhone 6S Plus vor fi in prim-plan deoarece ele sunt cele mai populare si mai asteptate de catre toata lumea.

Conferinta pentru prezentarea iPhone 6S va incepe diseara la ora 20:00, insa va astept in aceasta pagina incepand cu ora 19:30 pentru a discuta despre toate noutatile si intre timp va recomand sa descarcati aplicatia iDevice.ro, faceti un bookmark primei pagini a iDevice.ro, abonati-va la newsletter sau abonati-va la notificarile desktop pentru a primi cele mai noi stiri din lumea tehnologiei.

5 COMENTARII

  1. Inteleg ca ar fi lipsa de timp, dar cu event in Octombrie tot timpul au mai vorbit si prezentat cate ceva din OSX. Acuma pur si simplu trec peste acest aspect? macar 2 sec sa anunte pe ce data va fi lansat.