iPhone 6S si iPhone 6S Plus sunt mai scumpe in Europa si nu numai

pret iPhone 6S iPhone 6S Plus EuropaPreturile iPhone 6S si iPhone 6S plus in Europa si alte zone de pe glob sunt mai mari decat cele practicate anul trecut de catre compania Apple si asta pentru ca evolutia cursului valutar nu a fost chiar atat de favorabila pentru europeni.

In momentul de fata un iPhone 6S costa minim 739 de euro in Europa fata de 699 de euro cat costa iPhone 6 anul trecut, in timp ce iphone 6S Plus are un pret de pornire de 849 de euro fata de 799 de euro cat costa iPhone 6 Plus in cursul anului trecut.

Practic vorbim despre o crestere cu 40 de euro a pretului cerut de catre compania Apple pentru iPhone 6S si iPhone 6S Plus in majoritatea tarilor europene, asta in conditiile in care preturile din SUA au ramas identice, dar cele din diverse alte tari s-au modificat.

In aceasta situatie, iPhone 6S si iPhone 6S Plus vor fi cu aproximatib 170 de lei mai scumpe decat modelele vandute anul trecut in Romania si ar fi bine sa fiti pregatiti pentru aceasta schimbare, in anuimte tari preturile crescand cu mai mult.