iPhone 6S si iPhone 6S Plus au fost anuntate cu 3D Touch, Live Photos, chip A9, camera de 12 megapixeli, filmare 4K, iata detaliile!

clip video prezentare iPhone 6S iphone 6S PLus

iPhone 6S si iPhone 6S Plus tocmai au fost anuntate de catre compania Apple cu o multitudine de noutati importante.

iPhone-urile au avut o crestere de 35% in vanzari fata de anul trecut, in China cresterea fiind de 75%, iPhone 6 fiind cel mai popular iPhone lansat vreodata, conform lui Tim Cook.

Carcasa din aluminiu 7000

https://www.youtube.com/watch?v=aBYWGjIzvyw

iPhone 6S si iPhone 6S Plus arata exact precum iPhone 6 si iPhone 6 Plus, au wallpaper-uri animate si sunt disponibile in versiune roz, de fapt rose gold.

iPhone 6S si iPhone 6S Plus sunt facute dintr-o carcasa din aluminiu 7000 folosit in industria spatiala, deci vor fi de 2 ori mai rezistente decat vechile modele si nu se vor indoi usor.

3D Touch

https://www.youtube.com/watch?v=cSTEB8cdQwo

iPhone 6S si iPhone 6S Plus au 3D Touch, un Force Touch avansat care face distinctie intre trei tipuri de atingeri facute de catre utilizatori in timpul folosirii terminalelor.

iPhone 6S rose gold Apple

iPhone 6S si iPhone 6S Plus au ecrane dintr-o sticla mai rezistenta, probabil Gorilla Glass 4, insa Apple o numeste Ion-X si spune ca este cea mai buna din industrie.

3D Touch din iPhone 6S si iPhone 6S Plus aduce noi gesturi numite Peek si Pop, acestea facilitand controlarea noului sistem si oferind o multitudine de functii noi pentru aplicatii.

3D Touch iPhone 6S si iPhone 6S Plus

Mai exact, iPhone 6S si iPhone 6S Plus cu 3D Touch permite controlarea aplicatiilor antive prin trei tipuri de apasari facute pe ecran,a cestea controland diverse functii.

3D Touch in iPhone 6S si iPhone 6S Plus aduce un sistem dinamic pentru iOS 9 care afiseaza o un meniu special de optiuni pentru a controla diverse functii ale aplicatiilor, acesta fiind afisat direct sub aplicatii.

3D Touch iPhone 6S si iPhone 6S Plus 1

Folosind 3D Touch pe iconita unei aplicatii putem deschide un asemenea meniu de optiuni care ne permite sa actionam o comanda direct din el, cum ar fi inregistrarea unui selfie sau initierea inregistrarii unui clip video, fara a mai deschide aplicatia si a cauta acea functie prin meniu.

3D Touch face si scroll-ul mai usor prin libraria foto sau email-uri, oferind noi optiuni de control pentru clipuri video.

3D Touch iPhone 6S si iPhone 6S Plus 2

Apple a implementat modulul Taptic Engine in iPhone 6S si iPhone 6S Plus pentru a putea oferi 3D Touch, acesta masurand distanta dintre sticla si backlight pentru a intelege apasarile.

Tap-uri mini si puternice genereaza diverse tipuri de feedback, vibratii, acestea durand intre 10 si 15 milisecunde pentru a ne da de inteles ca actiunea noastra a fost perceputa.

3D Touch iPhone 6S si iPhone 6S Plus Facebook

Separat de afisarea anumitor optiuni pentru controlarea aplicatiilor, 3D Touch permite vizualizarea rapida de informatii prin apasari puternice, aceasta optiune fiind utila in maps unde putem vedea informatiile unui punct de interes extrem de rapid.

Pentru Facebook sau Instagram putem crea rapid statusul sau inregistra poze folosind direct 3D Touch, optiunile fiind afisate prin apasarea peste aplicatii.

3D Touch iPhone 6S si iPhone 6S Plus 4

Chip A9 triple-core

Trecand acum la hardware, iPhone 6S si iPhone 6S Plus au un chip A9 de 14nm, acesta avand performante grafice cu 90% mai bune, fiind cu pana la 70% mai rapid decat chip-ul A8.

S-a spus ca chip-ul A9 al iPhone 6S si iPhone 6S Plus va avea un procesor triple-core si in baza informatiilor oferite de catre Apple se pare ca acest zvon este adevarat.

3D Touch iPhone 6S si iPhone 6S Plus 3

iPhone 6S si iPhone 6S Plus au disponibil un co-procesor de miscare M9 care este integrat in chip-ul A9 si este mereu pornit pentru a oferi tot timpul informatii pentru utilizatori.

Noul chip M9 este capabil sa recunoasca mult mai bine miscarile facute de catre utilizatori, deci va oferi date mai exacte.

Touch ID

Touch ID a fost imbunatatit in iPhone 6S si iPhone 6S Plus, acesta fiind cea de-a doua generatie creata de Apple, inregistrand amprentele mai rapid si mai exact.

Camera de 12 megapixeli cu inregistrare 4K

iPhone 6S si iPhone 6S Plus au o camera de 12 megapixeli, aceasta inregistrand cu 50% mai multi pixeli decat camera vechilor modele, sistemul de focalizare automata fiind mult mai exact.

iPhone 6S si iPhone 6S Plus camera 4K 12 megapixeli

Apple a implementat un nou modul de inregistrare a pozelor in conditii de luminozitate scazuta, astfel ca acestea vor fi mult mai luminate si mai exacte, indiferent de conditiile de inregistrare.

iPhone 6S si iPhone 6S Plus sunt capabile sa inregistreze clipuri video 4K in conditii de utilizare normala, astfel ca vom avea parte de un upgrade major.

Aici puteti vedea cum arata pozele si filmele inregistrate cu noua camera a iPhone 6S.

Camera Frontala de 5 megapixeli

iPhone 6S si iPhone 6S Plus au acum si o camera frontala de 5 megapixeli capabila sa inregistreze clipuri video in format 1080p impreuna cu selfie-uri cu flash si slow-motion la 720p.

iPhone 6S si iPhone 6S Plus camera frontala 5 megapixeli flash selfie

Pentru a putea oferi acest selfie flash, compania Apple creste cu de pana la 3 ori luminozitatea ecranului in timpul inregistrarii pozelor, totul fara un flash LED.

Live Photos

Pentru ca iPhone 6S si iPhone 6S Plus au disponibile un chip A9 si 3D Touch, compania Apple au creat o tehnologie numita Live Photos care anima imaginile inregistrate de catre noi.

Aceste Live Photos, imagini in direct, pot inregistra inclusiv sunete, astfel ca vorbim despre scurte clipuri video inregistrate in diverse locatii.

Aceste poze se inregistreaza precum cele normale, doar ca expunerea este extinsa pentru a inregistra video si audio.

Bateria

baterie iPhone 6S iPhone 6S Plus

Din pacate bateriile iPhone 6S si iPhone 6S Plus sunt de capacitate mai mica decat cele folosite in iPhone 6 si iPhone 6 Plus, insa acest lucru nu ar trebui sa aiba vreun impact asupra autonomiei terminalelor.

4G+ si Wi-Fi la 866 Mbps

Pe partea 4G LTE exista suport pentru 23 de tipuri de benzi, Wi-Fi avand acum conectivitate de pana la 866 Mbps, adica de 2 ori mai rapid decat in mod normal.

Lansare si preturi

lansare iPhone 6S si iPhone 6S Plus 25 septembrie

iPhone 6S si iPhone 6S Plus vor fi disponibile la exact aceleasi preturi in versiuni ce incep de la 16 GB spatiu de stocare, asa ca nu avem parte de acel model de 32 GB dorit de catre multi.

iPhone 6S si iPhone 6S Plus vor fi lansate in 25 septembrie de catre compania Apple in 10 tari, asa cum era de asteptat, insa precomenzile vor putea fi facute incepand din data de 12 septembrie.

Din pacate compania Apple a decis sa si creasca preturile de vanzare ale iPhone 6S si iPhone 6S Plus, astfel ca majoritatea tarilor europene au dispozitivele mai scumpe cu 40 de euro.

In 16 septembrie compania Apple va lansa iOS 9 pentru utilizatorii sai, astfel ca vom avea suficient timp sa actualizam iDevice-urile.

118 COMENTARII

  1. O sa se vanda da-l draq…sunt sigur ca acest 3d touch va fi viitorul si in celelalte branduri pe langa huawei..si probabil va fi si mai customizabil in android

  2. cred ca iar le da rau de tot peste nas celor de la concurenta. Indiferent ca-s samsung, htc sau alti producatori asiatici…
    iar S6 edge plus este un rahat combinat cu aluminiu si plastic, un ecran care este cu 1mm sub carcasa, toata marginile te “agata” la deget si aduna mizerie, sa nu mai spun ca butoanele agata si ele, carcasa are o dunga ascutita pe mijloc, nu este pe deplin rotunjita… doar necunoscatorii pot da 3600ron pe un samsung obosit din fabrica…
    inca o data m-am convins ca apple este mult inainte. mult. din pacate pentru unii, sau din fericire pentru altii

  3. Eu unul nu stiu de voi dar eu nu sunt chiar mulțumit de ce lansat Apple…. totuși suntem in 2015 aproape 2016 si Apple spera sa aibă vânzări bune cu acest IPhone pana la anu in toamna, iar cea cu ce au venit Apple anul acesta lasă mult de dorit, m-a așteptam la mult mai mult din partea Apple, ecran OLED, wireless charging, panorama selfie, încărcare mai rapida, 6 lentile la camera din spate, rezoluție 1080p pe IPhone 6S si 2K pe IPhone 6S Plus. Dar asta dovedește faptul ca Apple se va duce-n jos sub conducerea lui Tim Gătește…. Sa speram ca la anul vom avea parte de mai mult. Si de un nou CEO

  4. Nu se duce nicaieri stai linistit, Apple vinde cu tonele nu conteaza ce lanseaza :)) Sunt unele chestii care nu mi-au placut, de exemplu 16 gb stocare.. in sept 2015 inca au 16 gb… cand Samsung deja de la note 3 au pus minim 32 sau HTC deja de la m7 sau m8… dar nah… pe mine ma amuza cum aplaudau aia la orice chestie cat de mica, zice ala “filmare 4K” si aia se mira si aplauda… pe bune? note 3-ul meu din 2013 are 4k,concurenta are 4k din 2014, orice telefon android de top din 2014 are 4k… da au pus si chestii faine… 3d touch ala e implementat super.. dar tehnologia in sine nu am impresioneaza foarte mult… adica tot asa puteau pune functiile alea tinand doar apasat pe iconita… nu trebuia o tehnologie speciala pt asa ceva :))apoi arata ceva cu mail, ca poate vedea mailu tinand apasat pe el… eu am asta pe note 3 inca din 2013… tin cu degetul sau s-penu deasupra mesajului sau mailului si pot sa il citesc

  5. ba tu esti un fanatic incredibil :)) chiar am dat click pe profilu tau si numa comentrui de genu ai… totusi omu din poza esti tu ?=)))

  6. aia cu 16 gb stocare cumva vine mana-n mana cu noul plan de tarifare al icloud storage care deja mi se pare f ok si cam asta cred ca va fi viitorul…sa ai totul in cloud si impreuna cu 4G sau 5G si cat mai mult giga de date in contract..(probabil de acum standard 1 sau 2 gb in 10 ani vor fi 10-15 gb) sa nu mai ai nevoie de mult storage pe mobil
    Dar pt acum puteau sa inceapa cu 32gb storage nu strica la nimic..

  7. uite fanaticu… ba ar trebui sa-ti fie rusine =)) cum sa spui ca samsung copiaza cand toti fac la fel… omule apple a pus ecran de 4″ pentru ca piata a mers spre ecrane mari degeaba au tot tinut ei ca 3.5″ apoi au pus chiar 4.7 si 5.5 … au scos ipad mini … tot pt ca piata le-a cerut au scos ipad pro … note pro de la samsung exista inca din 2013 parca, stylus la apple… uite ca exista si asta… apoi de functii sa mai vorbim? pot sa scriu aici un roman despre ce a copiat apple de la concurenta (android,samsung,microsoft) si asta cu samsung si plasticu s-a cam dus… momentan samsung are design mai premium decat apple asa ca… mai bine cauti alte mizerii cu care sa arunci ca asta cu materialele si constructia telefonului nu mai merge

  8. Eu vad asta doar pe o metoda de a mai face niste bani… adica ipad pro din cate am vazut are minim 32 si apoi sare direct la 128… normal era minim 68 apoi 128… au pus 32 ca sa ii coste mai putin… ca la iphone 6/6plus de anu trecut, au pus 16 minim apoi 64 si 128.. cand logic era sa avem 32 minim apoi 64 si 128

  9. @Kovács Péter esti un frustrat…..

    In loc sa iti spui parerea vis-a-vis de noile produse Apple tu iti continui campania de defaimare a celor de la Samsung, chiar atat de penibil esti?
    Nu esti in stare sa abordezi alt subiect, alte glume de prost gust nu mai stii?

  10. Salut baieti,detin un iPhone 5s si un S6 edge,din punctul meu de vedere iPhone-ul castiga detasat…. de la camera frontala pentru selfie,baterie,utilizarea sistemului ios fara sacadari fara blocari inutile ETC,abia astept lansarea iPhone-ului 6s in Europa pentru achizitionare… toate cele bune,6s este chiar ce trebuie.

  11. Interesant , dar nimic nou fata de concurenta – in afara de force touch care e un fel de long-press .
    Acelasi catch-up game cu care Apple ne-a obisnuit de multi ani deja – si inca nu au ajuns la nivelul lui 2015 .

  12. Niciodată Apple nu spune despre procesor la ce frecventa lucrează sau de rami,sau de baterie câți mah are(acum nici măcar nu s-au obosit sa zică,ca 10 h de convirbire,10 h de navigare,etc),tre sa vina cei de la iFixit sa-l demonteze si atunci vom știi.
    Aștept teste real life(teste a la zaone) cu lifetime-ul lui 6S/6S plus.

  13. Si care e diferența între 6S si 6S plus??? Înainte era OIS la 6 plus care la 6 normal nu era,plus ecranul Full HD la 6 plus. Acum ambele au OIS sau niciuna??? Rezoluția ecranelor tot așa ca anul trecut?

  14. Deci…

    Imi place modul de interactionare cu acest Force Touch, nu m-ar deranja nici daca ar fi Long Press,dar imi plac ideile de a interactiona cu telefonul. Se aseamana cu cele de pe seria Note unde interactionezi asa cu S-Pen ul,dar nu conteaza..imi place.

    Despre restul nu am ce sa zic..exista deja pe piata…
    -Filmari 4K sunt deja de 2 ani pe piata, se vad momentele in care aplauda angajatii Apple din sala,
    -Live Photo existent deja pe piata de 1 an de zile la Nokia Lumia culmea pe o denumire ft apropiata Live Images si de 2 ani la HTC prin Zoe by HTC.
    -Culoarea roz deja existenta
    -camera 5mpx/12mpx existente
    -Touch Id..il consider deja destul de bun, daca zic ei ca l-au mai imbunatatit asa o fi
    – Gorilla Glass 4 dar il prezinta altfel ca fiind cel mai bun de pe piata..asta mi se pare o minciuna extrem de nesimtita
    -in sfarsit imbunatatiri pe partea hardware..tri-core bun bun si banuiesc ca si 2gb ram
    -trist 16gb in conditiile in care se ofera suport pt filmari 4k…preturile pt Icloud nu au scazut ca sunt baieti buni ci pt faptul ca restul care ofera spatiu in Cloud au preturi mai mici + Google Photos care i-a cam lesinat pe toti si i-a obligat sa lase la pret

    -Ipad Pro…un Ipad mai mare…
    – Apple Pencil…mi se pare ft amuzant ca fostul CEO datorita caruia Apple este unde e acum a incercat sa omoare acest stylus :)) iar la cativa ani de la moartea lui, Apple aduce pe piata un stylus..maxim :))
    -Nu sunt sigur ca nu am urmarit conferinta,dar parca tot nu au anuntat vanzarile pt Apple Watch…inca ascunde adevaratele cifre..

    Cam asta e tot..pacat de ecranul ala obosit ca nu vor sa-i faca odata ceva sa fie si el mai bun…
    In continuare Tim Cock dovedeste faptul ca este un bun CEO pt ca stie sa aduca bani companiei, dar este la polul opus cand vine vorba de inovatia si viziunea pe care o avea Steve Jobs in legatura cu produsele Apple si scopul de a schimba lumea.

  15. Așa este,nimic nou fata de concurenta,totuși in aceste condiții nu înțeleg vânzarile “fulminante” ale concurentei,care sunt cu ani lumina in fata lui Apple… “Încă nu au ajuns la nivelul lui 2015”? Aici iarăși ai dreptate,Apple nu are procesoare octa-deca core si nici 4(mai un pic si 6) gb de rami,săracul de abia se târăște ca râma in soare,îți vine sa dai cu el de pământ,ce mai!
    Toți prostii vor cumpara cu zecile de milioane noul iPhone,nu știu de ce nu văd superioritatea tehnologică pe care-l oferă android cu procesoare octa-core si 4 gb DDR4! Sa nu mai zic de un adevărat multitasking,nu sărăcia de la iPhone,ecrane superbe 2K,4K,un parfum de telefon,ce mai!
    Peste seria Galaxy S6 mini/maxi/duos/edge se va așterne praful de acum înainte,nu e corect,dom’le,sunt infinit mai bune ca noul iPhone.
    Necunoscute sunt căile Domnului…

  16. Bateria e de 1715 mah. Se vedei in filmuletul in care prezinta 3d touch. Iar dupa parerea mea au micsorat bateria din cauza taptic engine care e la baza bateriei.

  17. totusi la cate poligoane avea aplicatia medicala prezentata mai mult ca sigur va avea 2 gb ram,eu ma intrebam daca aravea 3 sau 4 gb dar m-as mira

  18. icloud storage au injumatatit preturile 🙂 cam asta e viitorul.data plan cat mai mare impreuna cu 5G si icloud de 20 gb
    In rest la cum au prezentat 3d touch ma repet inca odata in iphone 7 eu zic ca in proportie de 80% vor sa scoata home button iar actiunile lui de acum sa fie prin acest 3d touch.Bineninteles le trebuie sapphire crystal ca sa pastreze toudhid on the screen.
    iPad pro ,ca a murit steve sau nu,si au vrut ei neaparat sa scoata un ipad si mai mare…le trebuia stylus..cumva sunt legate una de cealalta,si totusi macar la varianta mare de 128gb puteau pune pencil inclus wtf
    Pacat de Romania…ca Apple Tv este ceva ce imi place..dar probabil in RO este doar o cutie neagra pe raft

  19. Latency dintre pen si ecran pare rezolvata odata cu ipad pro..la alte deviceuri gen surface pro daca vroiai sa scrii nu puteai sa o faci decat la o anumita viteza

  20. Nu,il vezi la TV-ul tau de acasă 4K,care a ajuns sa fie un mizilic,orice țăran prost are unul acasă. La DSLR-uri doar ecrane 2K,4K vezi,asa-i?

  21. Niciodată nu a zis Apple ceva de RAM (când vine vorba de dispozitive iOS). Tot timpul s-a aflat “cantitatea” de RAM după lansarea pe piață, atunci când pun oamenii mâna pe ele și le demontează.

  22. Am citit putin printre comentarii, si din nou a pornit razboiul clasic Apple vs altele, si ma mir, ca la cati “cunoscatori” scriu in comentarii nu au realizat asta. (In general tin partea celor de la Apple, deci s-ar putea sa se vada si aici.) Fiecare firma evolueaza, si scot produse adaptate la doua lucruri: cererea, si competitia. Mereu a fost asa, si asa va fi mereu. Samsung, pana la seria A au avut numai telefoane de plastic, dar dupa ce Apple a creat standardul de telefoane realizate din materiale premium, cererea a crescut mai mult pe partea aia, de aceea au facut si ei. Iar acest exemplu poate fi utilizat in foarte multe cazuri.

    Cat despre evenimentul de aseara, inovatiile celor de la Apple, sunt cu adevarat inovatii, si nu doar simple copii ale muncii altor companii. De exemplu Apple TV, care poate fi comparat cu un Smart TV fara abonament de televiziune. Detin unul, si este super, dar problema mare este ca este ingrozitor de incet la lucruri destul de simple. Aseara Apple a aratat cat de usor si fluid este sa ai doua filme consecutiv pe ecran. Da, este si la Smart TV, dar cat de mult dureaza sa faci asta? Cu animatiile incete, si altele, sincer e mai mult o durere de cap, pe cand la noul Apple TV este fluid, si instant. (Tinand cont de faptul ca un Smart TV noua generatie are procesor quad-core, iar noul Apple TV are dual-core)
    Stiloul, poate este un element imprumutat de la alte companii, dar cate au un stilou asa performant? Cei de la Samsung au un buton pe el si se lauda. La microsoft au un buton unde ar veni radiera la unul normal, si la fel se lauda. Niciunul dintre ei nu s-au gandit la confortul oamenilor cand il utilizeaza, sau la tehnologiile din noul iPad Pro facute special pentru el.
    Carcasa cu tastatura de la Apple poate seamana cu cea de la Surface, dar diferenta e ca la iPad Pro portul de extensie este chiar la marginea carcasei de aluminiu, asadar nu permitand praf, si mizerie sa intre sa intrerupa functionalitate tastaturii. Plus ca e mai simplu de nimerit.
    Astea si multe alte exemple dovedesc faptul ca Apple, cum au spus chiar si ei la un moment dat, aduc inovatiile mai tarziu, dar le fac exceptionale, fluide, integrate perfect, fara batai de cap. De aceea Apple troneaza in tarile civilizate. Pentru ca oamenii au inceput sa inteleaga ca materialele premium, si experienta premium fac un telefon, unul exceptional, nu specificatii mostruase, si functii adaugate in ultimul moment, cu foarte multe probleme, si implementate gresit.
    Multumesc.

  23. cred cu sinceritate ca de anul asta o sa imi cumpar un telefon cu android astfel renuntand la ios dupa 5 ani de utilizare,motivele sunt :
    -pret exagerat de mare plus ca daca vrei spatiu de stocare creste cu 100 euro
    -m-am saturat de restrictiile impuse
    -au aparut telefoane cu mult mai multe inbunatatiri ale camerei,spatiu stocare ,NFC,ram,procesor,si altele pe care iphone vad ca nu vrea sa le ofere
    -sa iti iei iphone cu 16 gb si sa iti ofere posibilitatea sa filmezi 4K !!! pai unde sa stochezi ce filmezi??? e o politica de a jegmanii utiluizatorii si ai obliga sa cumpere variantele mai scumpe cu 32,64 sau 128 gb
    Am aparat Apple in toate discutiile pe care le-am avut cu zeci de utilizatori android dar acum credeti-ma ca sunt pe punctul de a renunta si a achizitiona un tel cu android pe care il faceam harcea parcea in discutii.Mentionez ca am iphone si ipad si sunt multumit de ele dar cred ca se poate mai mult si astfel voi incerca cu un nou tip de telefon si sistem de operare.

  24. Despre Apple Watch nu prea ai dreptate. Pe piata de la noi nici nu e pus in vanzare oficial, deci de aceea nu pare sa se vanda foarte bine. Eu detin unul, si am fost recent in China si in Hong Kong, si pot sa spun ca am vazut foarte multi oameni cu Apple Watch (Nu mentionez faptul ca absolut toata lumea, de la soferul unei masini de gunoi, are iPhone 6 Plus si iPhone 6, si rar un model mai vechi de iPhone). Intr-adevar se vine mai rau ca altele, fiind un produs asa scump, dar se vinde. Si iti garantez ca se merita 😉

  25. Daaa, bine spus…de anul acesta am spus stop “cursei inarmarilor”. gata cu Apple, cu toate ca am sperat sa mi iau unul acum.Tot timpul il schimb pe varianta S. Dar chiar nu au nimic de oferit. Chiar nimic! Si sunt fan Apple…si incepe sa mi treaca…usor si sigur. Toti cilalti producatori au facut progrese,iar astia ce fac? Ofera touch force? Frectie! Cui ii trebuie? Cui isi ia telefon ca sa se joace…Asa ca spun pas.

  26. Nu inteleg ce progrese au facut ceilalti. Eugeorge care detine Note 4 a zis ca nu isi cumpara Note 5 pt ca este facut cu un pas inapoi din punct de vedere al multitask. Cand vreodata Apple a facut un pas in spate fata de generatia anterioara?
    Este clar cum e lumea, Apple asteapta testeaza vede de la ceilalti ce se poate copia astfel incat sa poata fi perfectionat SI utilizat zilnic.Apple doar implementeaza functii care sa ajute utilizatorul sa le utilizeze zilnic,atata tot! Dupa ce Apple perfectioneaza sa zicem TouchID (dupa ce a fost copiat dar perfectionat de catre ei),la randul lor ceilalti copiaza reteta perfectionata si o duc in sus(adica mult mai customizabil prin android). Si aici acest 3D touch sigur merge fluent si se simte natural, nu ca ce este pe piata acum, Dar de la anul sigur vor veni ceilalti si il vor face si mai customizabil prin android. Ideea de baza, Apple nu inventeaza nimic hardware sau software,doar asteapta vede ce este pe piata,perfectioneaza ceea ce ARE folos zilnic.

  27. Lasă tu acțiunile,vedem cand prezintă vânzarile la sfârșitul anului. Bine ca acțiunile lui Samsung cresc pe si ce trece,de aia concediază 10.000 de angajați. Cum sunt vânzarile lui S6? Fulminante,bineînțeles,de aia l-au si ieftinit cu 100€,sa nu mai zic fata de S5 cum stau la vânzări.

  28. fratilor, nu mai cautati telefonul suprem. el nu exista! daca ar exista, ar trebui sa aiba iOS, hardware Samsung, ecran Sony xperia Z5 premium, baterie Lenovo vibe P1, sa se incarce in 30 secunde, sa te tina o saptamana si sa coste sub 100$. fiecare foloseste ce telefon doreste, nu va mai blamati unii pe ceilalti. nu inteleg de unde atata rautate?! o sa ajungem la fel ca la echipele de fotbal! sa ne batem pe strada ca eu am iPhone si tu Samsung. nu stiu ce va doriti voi de la un telefon, dar e clar ca nu le poti avea pe toate. fiecare isi alege telefonul dupa buget, dupa fiabilitate, dupa aspect, etc. daca un telefon le-ar avea pe toate celelalte nu ar mai exista. fiti multumiti cu ce aveti si lasati-i pe ceilalti cu ce au ei. nimeni nu castiga din aceasta lupta!

  29. Nu era logic sa puna 32/64/128 pentru ca 32 sunt indeajuns pentru foarte multi iar asta ar fi insemnat ca s-ar fi vandut mult mai putin modelul de 64. E pur marketing, nimic de cost.