Siri Remote – telecomanda Siri a Apple TV 4 – va fi vanduta in doar 8 tari

Siri Remote telecomanda Apple TV 4Siri Remote este denumirea pe care Apple a dat-o pentru telecomanda Apple TV 4 care permite controlarea interfetei de utilizator cu ajutorul Siri, iar ea va fi vanduta in doar cateva tari de pe glob.

Mai exact, Siri Remote va fi vanduta doar in Australia, Canada, France, Germany, Japan, Spain, United Kingdom, United States, tari in care asistentul personal Siri este disponibil oficial pentru utilizatori.

Desi pentru unii poate parea anormala situatia de a vinde aceasta telecomanda pentru Apple TV 4 doar in tarile in care exista suport pentru Siri, compania Apple are obiceiul de a actiona in acest mod cu o diversitate dintre produsele sale, deci nu vorbim despre ceva nou.

In aceasta idee, compania Apple va include o telecomanda cool cu Siri si o telecomanda banala care ofera doar funcii de control pentru interfata fara a accesa asistentul, pretul perceput pentru Apple TV 4 fiind identic in ambele cazuri.

Siri Remote si telecomanda normala pentru Apple TV au o baterie care le permite sa functioneze timp de cateva luni de zile fara probleme, pentru ele fiind creata si o curea care va ajuta sa nu le scapati din mana in timp ce le folositi.

Siri Remote telecomanda Apple TV 4 1

Cureau pentru telecomanda este vanduta separat de catre Apple in toate tarile.

Articolul precedentiPad Pro are 4 GB RAM!
Articolul următorAsa arata iPhone 6S rose gold (Video)
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.