Siri Remote – telecomanda Siri a Apple TV 4 – va fi vanduta in doar 8 tari

Siri Remote telecomanda Apple TV 4Siri Remote este denumirea pe care Apple a dat-o pentru telecomanda Apple TV 4 care permite controlarea interfetei de utilizator cu ajutorul Siri, iar ea va fi vanduta in doar cateva tari de pe glob.

Mai exact, Siri Remote va fi vanduta doar in Australia, Canada, France, Germany, Japan, Spain, United Kingdom, United States, tari in care asistentul personal Siri este disponibil oficial pentru utilizatori.

Desi pentru unii poate parea anormala situatia de a vinde aceasta telecomanda pentru Apple TV 4 doar in tarile in care exista suport pentru Siri, compania Apple are obiceiul de a actiona in acest mod cu o diversitate dintre produsele sale, deci nu vorbim despre ceva nou.

In aceasta idee, compania Apple va include o telecomanda cool cu Siri si o telecomanda banala care ofera doar funcii de control pentru interfata fara a accesa asistentul, pretul perceput pentru Apple TV 4 fiind identic in ambele cazuri.

Siri Remote si telecomanda normala pentru Apple TV au o baterie care le permite sa functioneze timp de cateva luni de zile fara probleme, pentru ele fiind creata si o curea care va ajuta sa nu le scapati din mana in timp ce le folositi.

Siri Remote telecomanda Apple TV 4 1

Cureau pentru telecomanda este vanduta separat de catre Apple in toate tarile.

7 COMENTARII

  1. Super :)) iti ofera mai putin dar pe aceiasi bani.

    Pana si siretul ala este optional si costa bani.. in viitor se vor cere bani si pt cutiile produselor..vrei cutie?te mai costa 10$

  2. Hahahahah voi săracilor plătiți mărul nu mai aveți nevoie si de tehnologie si noi ca fraieri dam Buluc sa le cumpăram produsele

    Rușinos din partea Apple