iPad Pro are 4 GB RAM!

iPad Pro 4 GB RAMiPad Pro are 4 GB RAM si asta aflam direct de la compania Adobe care a lucrat in parteneriat cu Apple pentru unele dintre aplicatiile ce ruleaza pe noua tableta cu ecran de 12.9 inch creata de catre cei din Cupertino pentru utilizatori.

iPad Pro are un chip A9X implementat de catre compania Apple si cei din Cupertino sustin ca tableta lor ofera performante mai bune decat 80% dintre laptop-urile existente pe piata, iar acest lucru pare sa fie confirmat de catre cei de la Adobe.

Conform celor de la Adobe, tableta iPad Pro cu ecran de 12.9 inch si rezolutie 2732 x 2048 pixeli pentru ecran are si 4 GB RAM ascunsi in chip-ul A9X pentru a fi capabila sa ruleze aplicatii complexe pe o rezolutie atat de mare.

iPad Pro is great for creative workflows with a high res 12.9″ touch screen display at 2732 x 2048 pixels, A9X chip, and 4GB RAM.

Cantitatea de RAM implementata in iPad Pro este dubla fata de cea disponibila in iPad Air 2, iar compania Apple pare sa confirme faptul ca rezolutiile mai mari si productivitatea au nevoie de putere de procesare pe masura.

UPDATE: Cei de la Adobe si-au editat comunicatul de presa scotand referintele privitoare la RAM-ul iPad Pro, asa ca probabil au oferit cateva detalii ce nu trebuiau oferite.