Un barbat alergic la iPhone 6 ataca Apple

alergie iPhone 6Mark Watson este un britanic posesor de iPhone 6 care a descoperit recent ca este alergic la nichelul folosit de catre compania Apple in carcasa care acopera componente interne ale terminalului vandut in lumea intreaga.

Barbatul poarta terminalul iPhone 6 in buzunarul pantalonilor si a descoperit o iritatie puternica in jurul zonei in care terminalul este plasat, investigatii facute la un dermatolog confirmand faptul ca nichelul din smartphone-ul Apple este la baza tuturor problemelor sale.

Contactand compania Apple, barbatul a aflat de la reprezentantii celor din Cupertino ca termenii si conditiile de utilizare ai iPhone 6 specifica faptul ca ea nu se face responsabila de eventualele probleme de sanatate pe care le pot genera materialele folosite in carcasele produselor.

Cautand informatii privind avertismentele legate de materialele folosite in carcasele produselor Apple, barbatul nu a reusit sa confirme raspunsul primit de la angajatii celor din Cupertino, insa e destul de probabil ca Apple sa fie acoperita din punct de vedere legal.

An iPhone 6 user has told how he developed a nasty rash… because he was allergic to his new iPhone. When I spoke to Apple they said it would have been mentioned in their terms and conditions but I don’t believe it is. When I searched on their website for ‘nickel’ nothing came up. I think they need to address this.

Alergiile de acest gen sunt destul de des intalnite in principal deoarece smartphone-urile folosesc o varietate de materiale care nu sunt chiar atat de usor de suportat de catre corpul uman, asa ca probabil vom mai intalni povesti de acest gen in viitor.

alergie iPhone 6 1