Orange va vinde telefoane in rate

telefoane in rate la OrangeOrange va vinde telefoane in rate in viitorul foarte apropiat, operatorul de telefonie mobila incercand sa le ofere clientilor sai acces mai usor la cele mai noi smartphone-uri si tablete disponibile in oferta sa.

Conferinta de astazi pentru prezentarea noilor abonamente Orange a adus si anuntul privind vanzarea in rate a telefoanelor mobile si tabletelor, clientii care au mai mult de un an vechime in retea urmand a fi singurii care vor beneficia deocamdata de aceasta facilitate.

Limitarea in ceea ce priveste vechimea in retea este normala deoarece Orange trebuie sa aiba o oarecare istorie a modului in care clientul isi plateste facturile, iar daca el este suficient de serios si plateste facturile la timp, atunci va putea cumpara telefoane in rate oricand doreste.

Pentru a avea acces mai uşor la cele mai performante smartphone-uri şi tablete, abonaţii Orange cu vechime mai mare de un an vor putea cumpăra astfel de dispozitive şi în rate, cu plata direct pe factura Orange.

Decizia de a vinde telefoane mobile si tablete in rate a venit in urma unui studiu facut de catre Orange in randul clientilor proprii, majoritatea spunand ca preturile mari percepute pentru unele smartphone-uri sit ablete ii impiedica sa le achizitioneze.

Ratele pentru cumpararea telefonului mobil sau a tabletei vor fi achitate prin factura lunar emisa pentru client, astfel ca totul va fi integrat si usor de platit intr-un format foarte simplu atat pentru client cat si pentru operator.

13 COMENTARII

  1. Vodafone are asa ceva de ani de zile,la tablete,însă la telefoane doar prin carduri de credit emise de diferite bănci,in 12-24 rate. Nu le înțeleg mentalitatea,adică un iPad 2 il poți lua in rate cu plata la factura,dar un iPhone nu! Eu sunt client Platinum la ei(din 1998 Aprilie) si degeaba,au zis pas.

  2. La Vodafone asa e,m-as mira daca la Orange n-ar fi la fel,nu-si permit sa bage dobânda,sa fie bucuroși ca-si vând telefoanele de sute de euro asa,ca de nu,poate se aduna praful pe ele pe raft.