Noile beneficii Orange Thank You

5

Orange Thank YouOrange Thank You ofera noi beneficii pentru clientii Orange Romania incepand din data de 14 septembrie, operatorul de telefonie mobila pregatind o serie de noutati pentru clientii care-i folosesc serviciile in intreaga tara.

Mai exact, clientii Orange primesc acum mai multe puncte Orange Thank You pentru plati si pentru tranzactiile online facute in cadrul website-ului Orange si a magazinului online.

Pentru inceput, Orange iti va oferi de ziua ta reduceri la accesoriile preferate care vor putea fi cumparate din magazinul sau online, reducerea variind in functie de vechimea in retea, insa acum nu veti mai primi doar acele cateva zeci de minute aniversare, ci veti putea alege intre minute, internet sau servicii de roaming.

In continuare, vei primi puncte de loialitate de fiecare data cand interactionezi cu o pagina a Orange in mediul online, mai exact atunci cand platesti online o factura, faci o comanda online pentru un produs sau reincarci o cartela prin sectiunea Webcare.

Programul Orange Thank You aduce beneficii noi pentru a răsplăti loialitatea clienților cu mai multe puncte, acordate acum şi pentru acţiunile din mediul digital. La aniversare, aceştia vor fi sărbătoriți cu reduceri la accesoriile preferate achiziţionate din magazinul online în funcție de vechimea în rețea, și-și vor putea alege bonusul preferat: minute naționale, internet sau roaming. Totodată, interacțiunile clienților în mediul online, precum plata online a facturii, reîncărcarea unui cont PrePay sau comenzile din magazinul online sunt de acum recompensate.

Cei de la Orange nu specifica valoarea punctelor Orange Thank You oferite pentru fiecare tip de tranzactie, insa probabil si ele sunt calculate in functie de vechimea in retea, dar per total ar trebui sa fiti multumiti de ceea ce va va oferi operatorul de telefonie mobila.

Cu aceasta schimbare pentru beneficiile Orange Thank You cei de la Orange aduc o serie de facilitati pe care alti operatori europeni le ofera de ani de zile si este imbucurator sa vezi ca in Romania clientii au parte de mai multa atentie din partea operatorului.