Philters aduce noi filtre pentru aplicatia Photos a iOS 8

0

PhiltersPhilters este un tweak lansat in cursul noptii trecute in Cydia pentru posesorii de iPhone, iPad si iPod Touch-uri, iar cu ajutorul sua putem implementa o multitudine de filtre interesante pentru aplicatia Photos a sistemului de operare iOS 8.

Dezvoltatorul Philters sustine ca al sau tweak este dedicat in principal persoanelor care s-au saturat de filtrele normale ale aplicatiei Poze si doresc o schimbare pentru optiunile de editare a pozelor.

Dupa cum puteti vedea si din imaginea alaturata, Philters aduce optiuni pentru editarea umbrelor, a luminozitatii, a expunerii, a saturatiei si a multor altor aspecte ale pozelor inregistrate folosind terminalele noastre, astfel ca veti avea parte de o experienta foarte buna.

Ever wanted to edit your phhhotos? Tired of default filters? With this tweak you will be able to control things such as shadows/highligts, brightness/exposure, hue/saturation, and much more with some new custom filters added to the Phhhotos app! Tune up for even more features to come. Configure options from Settings.

Philters este disponibil pentru descarcare din repo-ul BigBoss al Cydia.