5 carcase ciudate pentru iPhone

De-a lungul timpului am prezentat o multitudine de carcase ciudate pentru terminalele iPhone, iar majoritatea dintre ele aveau legatura cu diverse obiecte din lumea reala, insa de aceasta data vorbim despre carcase care au legatura cu mancarea.

Majoritatea carcaselor prezentate mai jos sunt vandute in Asia, in principal in Japonia, iar asta deoarece numai in acea zona exista persoane suficient de excentrice care sa monteze asemenea “echipamente” pe propriile terminale iPhone in timp ce se plimba pe strada.

Carcasa ciudata iPhone
Un mic dejun sanatos incepe cu un ou si se termina cu o felie de … pizza, sau cel putin asta spune creatorul acestei carcase ai caror obiecte sunt pictate manual, totul la pretul de doar 12 dolari.
Carcasa ciudata iPhone 1
Tot pentru 12 dolari aveti parte de un mic dejun tipic american, un ochi prajit pe o bucata de bacon protejandu-va terminalele de orice fel de accidente neprevazute.
Carcasa ciudata iPhone 2
Daca va place orezul, atunci o carcasa care il imita ar fi perfecta pentru voi, mai ales daca reusiti sa deslusiti ce fel de “creatura” zace deasupra sa, carcasa fiind vanduta cu 11 dolari.
Carcasa ciudata iPhone 3
De la micul dejun trecem la o mancare potrivita pentru pranz, carcasa aceasta reprezentand o combinatie de legume si carne prajite, totul la pretul de “numai” 93 de dolari.
Carcasa ciudata iPhone 4
In final avem o carcasa pentru persoanele carora le place sa combine orezul cu putin caviar, totul pentru suma de numai 36 de dolari.