eMAG Apple Shop se deschide cu reduceri substantiale la produse Apple

reduceri eMAG Apple ShopeMAG Apple Shop va fi deschis in 18 septembrie in Bucuresti, mai exact in showroom-ul eMAG fin zona Crangasi si cei cere ii vor trece pragul vor avea surpriza de a descoperi o multitudine de produse Apple cu reduceri substantiale pe care le puteti vedea in aceasta pagina.

Inainte de a ajunge la ele trebuie sa va spun foarte clar faptul ca eMAG Apple Shop nu este un magazin Apple, adica un Apple Store, ci doar un magazin cu rang de reseller in care eMAG va vinde produsele pe care le comercializeaza in mod normal si in magazinul sau online.

Revenind la subiect, reducerile eMAG Apple Shop ne vor aduce cel mai ieftin iPhone 6 vandut vreodata de catre cel mai mare magazin online din Romania, insa unele Mac-uri vor beneficia deasemenea de reduceri de pana la 30%, sau maxim 1700 LEI, doar in ziua deschiderii.

Nici tabletele iPad nu vo fi uitate de catre cei de la eMAG, astfel ca unele modele vor putea fi cumparate in ziua deschiderii cu reducere de 12% fata de pretul normal de vanzare, asa ca veti avea cu siguranta ce sa cumparati de acolo daca veti fi interesati sa faceti vreo achizitie.

Acestea fiind spus, priviti eMAG Apple Shop ca o extindere in lumea reala a magazinului virtual eMAG, sau mai bine spus a ramurii care comercializeaza produsele companiei Apple.