eMAG va deschide un Apple Shop

eMAG Apple ShopeMAG, cel mai mare magazin online din Romania, urmeaza sa deschida un Apple Shop in data de 18 septembrie in interiorul showroom-ului sau din sectorul 6 al Bucurestiului, acesta fiind primul magazin dedicat special produselor Apple.

Practic noul eMAG Apple Shop va fi un magazin similar celor iStyle sau iCentre, adica va avea doar produse Apple spre vanzare si ar trebui sa fie amenajat intr-un format similar celor ale resellerilor autorizati existenti pe piata in momentul de fata.

UPDATE: Puteti descoperi in aceasta pagina reducerile pe care le va oferi eMAG cu ocazia deschiderii.

eMAG Apple Shop va fi deschis pe data de 18 septembrie si daca va intrebati ce avea la baza campania de teasing de saptamanile secunde care prezenta un carton vopsit si data de 18 septembrie, ei bine vorbim despre deschiderea acestui nou magazin dedicat produselor Apple.

In Bucuresti exista in momentul de fata magazine iStyle deschise in majoritatea centrelor comerciale mari si in locatii separate, exista magazine iCentre deschise in cateva locatii din Bucuresti, in timp ce Noumax s-a rezumat pana acum la vanzari online/directe/reparatii din sediul sau.

Deschiderea unui eMAG Apple Shop este un semn clar ca vanzarile de produse Apple in Romania sunt intr-o oarecare crestere si cei de la eMAG incearca sa profite de acest trend cu un magazin dedicat prin care sa atraga clienti noi si sa creasca popularitatea produselor companiei americane.

eMAG Apple Shop va avea cel mai probabil produsele disponibile in momentul de fata in magazinul online al celor de la eMAG si probabil va prelua in garantie orice fel de alte produse Apple vandute in diverse tari de pe glob, insa in momentul de fata eMAG nu este service autorizat Apple.

Acestea fiind spuse, in data de 18 septembrie ar trebui sa puteti vizita eMAG Apple Shop, asta daca nu cumva deschiderea oficiala va fi amanata pana in 25 septembrie pentru a coincide cu lansarea oficiala a iPhone 6S si iPhone 6S Plus.

Dupa cum v-am spus in repetate randuri, Apple nu are vreun Apple Store propriu in Romania ci autorizeaza diversi parteneri sa-i vanda produsele, iar eMAG Apple Shop va fi doar un reseller de produse Apple.