watchOS 2 nu va fi lansat astazi

watchOS 2watchOS 2 nu va fi lansat astazi de catre compania Apple, cei din Cupertino facand anuntul cu doar cateva minute in urma prin intermediul unui purtator de cuvant din cadrul echipei de PR.

Conform celor de la Apple, in watchOS 2 a fost descoperit un bug extrem de periculos care nu a putut fi reparat pana in cursul acestei zile, astfel ca lansarea watchOS 2 a fost amanata, ea urmand a avea loc la o data ulterioara care momentan nu a fost comunicata.

We have discovered a bug in development of watchOS 2 that is taking a bit longer to fix than we expected. We will not release watchOS 2 today but will shortly.

Articolul precedentInstalare watchOS 2 pe Apple Watch
Articolul următorDigi Mobil ieftineste abonamentele Optim Nelimitat
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.