Digi Mobil ieftineste abonamentele Optim Nelimitat

Digi Mobil ieftinire abonamente Optim Nelimitat

Digi Mobil ieftineste abonamentele Optim Nelimitat, operatorul de telefonie mobila facand astazi un anunt destul de interesant la doar cateva zile dupa lansarea noilor abonamente Orange si a noilor abonamente Telekom Mobil, iar mai sus vedeti despre ce este vorba.

Practic incepand din 17 septembrie, abonamentele Digi Mobil Optim Nelimitat vor avea preturi ce incep de la valoarea de 3 euro, insa asta cu anumite limitari.

Mai exact, 3 euro vor plati pentru Digi Mobil Optim Nelimitat doar cei care au contractate servicii Digi Net + Digi TV + minim 4 abonamente Optim Nelimitat, in timp ce persoanele care au Digi Net + Digi TV + minim 3 abonamente Optim Nelimitat vor plati 3.33 euro pe abonament.

Restul celor care au mai putin de 3 abonamente Optim Nelimitat pe langa cele de televiziune sau internet vor plati vechile preturi de 4 sau 5 euro pentru fiecare abonament de telefonie mobila, asa ca majoritatea clientilor nu vor avea foarte multe de castigat.

Ieftinirea abonamentelor Digi Mobil Optim Nelimitat este in principal binevenita pentru familiile mari in care exista multe abonamente ale operatorului sau in companii, insa restul clientilor nu vor fi afectati in vreun fel sau altul de aceasta schimbare.

RCS & RDS anunta ca incepand de maine, 17 septembrie 2015, va lansa o noua configuratie de tarife pentru abonamentul Digi Mobil Optim Nelimitat. Astfel, pretul abonamentului Optim Nelimitat va fi de doar  3 euro/luna (TVA inclusa).
 
Noul tarif de 3 euro/luna este valabil pentru clientii companiei cu minim doua servicii fixe (Digi Net si Digi TV) si cu 4 sau mai multe abonamente Optim Nelimitat contractate, iar cei cu 3 abonamente Optim Nelimitat vor achita 3,33 euro/luna (TVA inclusa). Reducerea tarifelor se aplica atat clientilor existenti cat si celor care se aboneaza incepand de maine si indeplinesc conditiile de eligibilitate.

Utilizatorii care aleg abonamentul Optim Nelimitat beneficiaza de convorbiri nelimitate in orice retea nationala si in retelele internationale fixe si pana la 3000 de minute in retelele internationale mobile, internet mobil nelimitat in reteaua proprie (viteze de pana la 21,6 Mbps pentru traficul de pana la 5 GB) si pana la 200 MB/luna pentru date in roaming national, pe care ii pot utiliza gratuit.

“Prin ofertele comerciale lansate in ultima perioada continuam strategia de a incuraja utilizatorii sa comunice fara limite. Clientii nostri au nevoie de servicii avantajoase, de libertate in comunicare si de un partener care sa raspunda nevoilor acestora. Serviciul Digi Mobil le ofera acestora pachetul ideal de beneficii: convorbiri si internet mobil nelimitate, echipamente la preturi avantajoase, dar si continut video fara costuri suplimentare la abonament, prin platforma Digi Online si serviciul de video la cerere, Digi Play.” a declarat Ovidiu Bejan, director comercial Digi Mobil.

Tarifele abonamentelor Optim Nelimitat variaza intre 3 euro/luna si 6 euro/luna (TVA inclusa), in functie de numarul de servicii Digi contractate de catre abonatii companiei. Clientii Digi Mobil pot achizitiona si telefoane mobile cu plata integrala sau in rate, fara dobanda. Gama variata de echipamente poate fi consultata aici.

In plus, clientii care contracteaza Digi Mobil in perioada septembrie – decembrie 2015, pot urmari continutul video disponibil peDigi Play, fara niciun cost suplimentar la abonament pana la data de 31 decembrie 2016. Promotia este disponibila clientilor care isi activeaza serviciul Digi Play pana la 31 decembrie 2015. Pentru a beneficia de continutul de calitate disponibil pe Digi Play, utilizatorii trebuie sa se inregistreze si sa activeze serviciul in Contul Meu Digi. Persoanele care au deja cont in aplicatia Digi Online, vor putea sa acceseze Digi Play, folosind datele de conectare valabile pentru aceasta platforma.

Serviciile companiei pot fi comandate in contul de client, ContulmeuDigi.ro, telefonic, la *777, apeland *111# si in orice punct de prezenta RCS & RDS. Mai multe detalii despre ofertele companiei gasiti gasiti pe site-ul www.rcs-rds.ro.

2 COMENTARII