iOS 9 vs iOS 8.4.1 – cum merge pe iPhone

iOS 9 vs iOS 8.4.1 - cum merge pe iPhoneiOS 9 este prezentat de catre compania Apple drept un update major pentru linia sa de iPhone, iPad sau iPod Touch-uri care ar trebui sa imbunatateasca simtitor performantele terminalelor, insa realitate ne dovedeste ca lucrurile nu stau chiar asa.

In clipul video de mai jos veti vedea o serie de teste facute pe cateva dintre cele mai populare terminale iPhone, iOS 9 si iOS 8.4.1 fiind comparate pentru a vedea care dintre ele ofera cele mai bune performante in utilizarea de zi cu zi si cine credeti ca a castigat?

Desigut ca iOS 8.4.1, diferenta dintre el si iOS 9 nefiind colosala, insa chiar si benchmark-urile au confirmat faptul ca intre ele exista diferente simtitoare in ceea ce priveste rapiditatea cu care sunt indeplinite anumite functii existente in sistemul de operare al celor de la Apple.

Era relativ usor de ghicit ca iOS 9 va functiona mai greu decat iOS 8.4.1 pe iPhone, iPad si iPod Touch-uri, insa aceasta este o discutie pe care o las pentru un articol urmator.