Prima Pagina iOS 9 iOS 9 vs iOS 8.4.1 – cum merge pe iPhone

iOS 9 vs iOS 8.4.1 – cum merge pe iPhone

iOS 9 vs iOS 8.4.1 - cum merge pe iPhoneiOS 9 este prezentat de catre compania Apple drept un update major pentru linia sa de iPhone, iPad sau iPod Touch-uri care ar trebui sa imbunatateasca simtitor performantele terminalelor, insa realitate ne dovedeste ca lucrurile nu stau chiar asa.

In clipul video de mai jos veti vedea o serie de teste facute pe cateva dintre cele mai populare terminale iPhone, iOS 9 si iOS 8.4.1 fiind comparate pentru a vedea care dintre ele ofera cele mai bune performante in utilizarea de zi cu zi si cine credeti ca a castigat?

Desigut ca iOS 8.4.1, diferenta dintre el si iOS 9 nefiind colosala, insa chiar si benchmark-urile au confirmat faptul ca intre ele exista diferente simtitoare in ceea ce priveste rapiditatea cu care sunt indeplinite anumite functii existente in sistemul de operare al celor de la Apple.

Era relativ usor de ghicit ca iOS 9 va functiona mai greu decat iOS 8.4.1 pe iPhone, iPad si iPod Touch-uri, insa aceasta este o discutie pe care o las pentru un articol urmator.

 • roastedwookie

  mai greu pe ios 9 iphone 6

 • Jack

  Ia sa vedeti dupa cateva update-uri ce-o sa zburde (adica pe la-nceputul verii viitoare). Bine macar ca numai are lag-ul ala la primirea apelurilor…

 • cenzurat

  Dupa parerea mea ios 9 e mult mai praf decat ios 8.4.1 care mergea super bine astept si alte pareri

 • Flo-De

  am o mare intrebare va rog,Pe iphone 6 Plus cu ios9,cand dau ultima pagina la stanga,sub sugestii Siri,de ce nu imi apare jos News? Pe ipad imi apar news cu ios9 dar pe iphone 6 plus nu. Trebuie setat ceva ? Multumesc

 • Srb Srb

  8.4.1 este practic a 3a versiune a ios 8 daca nu insel. Sunt sigur ca odata cu iOS9.1 deja o sa fie mult mai bine.

 • lucian

  Se mișca puțin mai bine 8.4.1 dar 9 are mai multe chestii, si cel mai tare lucru: nu mai e lag la apel deloc

 • SempreBarca

  Merge mult mai greu pe i5. Sunt dezamagit de el