Primul Apple Store cu design creat de Jony Ive

Primul Apple Store design Jony IveLa inceputul acestui an Jony Ive a devenit Chief Design Officer in cadrul companiei Apple, iar una dintre noile sale responsabilitati era de a crea design-ul viitoarelor Apple Store-uri, prima sa incercare fiind facuta cu Apple Store Bruxelles, acesta fiind deschis pentru presa ieri.

Spre deosebire de alte Apple Store-uri ale companiei Apple, acesta are un exterior cu parnouri de sticla foarte mari care se intind de la tavan si pana la trotuar, ele fiind curbate pe toata distanta fatadei, Apple amplasand in interior inclusiv banci si copaci in diverse zone din magazin.

Mai mult decat atat, compania Apple a redus inclusiv numarul de ecrane folosite in interior, alegand sa amplaseze unui singur de dimensiuni foarte mari care sa redea reclamele sale, mesele de prezentare si spatiile de stocare ale produselor fiind deasemenea regandite.

Jony Ive a facut multe schimbari subtile care la o prima vedere nu vor fi recunoscute de catre vizitatori, insa cei care trec des prin Apple Store-uri vor observa micile diferente fata de restul magazinelor Apple, iar ceea ce vedeti in imagini va deveni standard in intregul lant de Apple Store-uri.

Primul Apple Store design Jony Ive 1

Primul Apple Store design Jony Ive 2

Primul Apple Store design Jony Ive 3

Primul Apple Store design Jony Ive 4

Primul Apple Store design Jony Ive 5

Primul Apple Store design Jony Ive 6