Prima Pagina Apple Store Apple Store Bruxelles are copaci in interior si mese tactile

Apple Store Bruxelles are copaci in interior si mese tactile

Apple Store BruxellesApple Store Bruxelles a fost deschis in cursul acestei zile de catre compania Apple si dupa cum v-am spus zilele trecute, acesta este primul Apple Store cu design gandit de catre Jony Ive.

Puteti observa in imaginea de mai sus ca vorbim despre un magazin care are intreaga fatada din sticla si care ofera o privire de ansamblu oricui trece prin fata sa, insa schimbarile importante fata de alte magazine similare sunt includerea unor copaci in interior si montarea de mese tactile.

Copacii amplasati de catre compania Apple cresc in interiorul magazinului, iar mesele tactile ridica din interior o serie de porturi de incarcare pe care vizitatorii Apple Store-ului le pot incerca, totul fiind introdus in premiera de catre compania Apple pentru magazinele sale.

Desigur ca separat de acestea a existat o coada lunga de oameni care a asteptat peste noapte deschiderea si a fost intampinata de catre angajatii celor din Cupertino, clipurile video de mai jos prezentand totul.

 • RaduD

  Interesant cum se auto-alimenteaza an de an aceasta “febra” Apple, cu fiecare lansare!
  Cred ca asa ceva nu exista la celelalte marci concurente.
  Asta face ca Apple sa fie special!

 • Daca te gandesti ca pana si la eMAG Apple Shop a fost coada, desi acolo s-a deschis doar o zona mica cu 4 mese si un ecran…

 • Sebi

  Fii serios….oamenii stau la cozi și la tigaii. Sa înțeleg ca pe principiul tau: tigaile îs speciale???

 • RaduD

  Eu ma refeream la spectacolul `Apple, nu la tiganiile de la deschiderea unor market-uri unde se duc unii pentru promotii si se calca in picioare. Fa diferentate rog.

 • Pingback: Apple Store Dubai - cel mai mare Apple Store | iDevice.ro()