Cele mai bune 15 jocuri de tip RPG

15 RPG epice15 most Epic RPGs este o noua sectiune de aplicatii publicata in App Store de catre compania Apple, iar prin ea ne sunt recmandate 15 jocuri epice de tip RPG pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile noastre.

Dupa cum probabil va imaginati deja, vorbim despre o lista selecta de jocuri pe care compania Apple o prezinta, iar asta deoarece in general sectiunile de acest gen sunt gandite pentru a prezenta doar cele mai bune titluri disponibile in App Store pentru noi.

Printre jocurile promovate de catre compania Apple veti regasi si unele titluri care au fost prezentate in cateva randuri pe iDevice.ro, iar mai exact vorbim despre jocuri foarte populare precum : Transistor, Heartstone, Oceanhorn, Dungeon Hunter 5, Angry Birds Epic, etc.

Avand in vedere ca de cateva saptamani de zile Apple a pus angajati sa aleaga toate aplicatiile care sunt promovate in aceste sectiuni ale App Store, puteti fi siguri ca indiferent ce aplicatie veti alege sa descarcati, ea va fi potrivita pentru nevoile.

Sectiunea 15 most Epic RPGs poate fi accesata urmand acest link.