Blackberry Venice apare in prima prezentare Video

Blackberry Venice prezentare detaliataBlackberry Venice apare in prima prezentare video inaintea lansarii oficiale si asta in conditiile in care CEO-ul canadienilor de la Blackberry a afirmat ca aceste dispozitiv nu se afla in proces de dezvoltare.

Lasand totusi afirmatiile sale la o parte, puteti vedea in clipul video de mai jos ca Blackberry Venice exista si functioneaza destul de bine, el fiind un terminal Android cu tastatura slide-out pe care compania Blackberry il va lansa pe piata intr-un viitor nu foarte indepartat.

Blackberry Venice ruleaza o versiune modificata a Android care ofera mai multa securitate pentru utilizatori si protejeaza mult mai bine datele din terminale, astfel ca multi ar putea fi interesati sa il cumpere tocmai pentru a beneficia de aceste facilitati indisponibile la alte terminale Android.

Cu un design atractiv, Blackberry Venice se anunta a fi un adversar serios pentru anumite terminale Android si sunt curios sa aflu ce parere aveti voi despre el in baza a ceea ce vedeti in clipul video de mai jos.

https://www.youtube.com/watch?v=a2-bR5zFbzw

2 COMENTARII