Prima Pagina BlackBerry Blackberry Venice apare in prima prezentare Video

Blackberry Venice apare in prima prezentare Video

Blackberry Venice prezentare detaliataBlackberry Venice apare in prima prezentare video inaintea lansarii oficiale si asta in conditiile in care CEO-ul canadienilor de la Blackberry a afirmat ca aceste dispozitiv nu se afla in proces de dezvoltare.

Lasand totusi afirmatiile sale la o parte, puteti vedea in clipul video de mai jos ca Blackberry Venice exista si functioneaza destul de bine, el fiind un terminal Android cu tastatura slide-out pe care compania Blackberry il va lansa pe piata intr-un viitor nu foarte indepartat.

Blackberry Venice ruleaza o versiune modificata a Android care ofera mai multa securitate pentru utilizatori si protejeaza mult mai bine datele din terminale, astfel ca multi ar putea fi interesati sa il cumpere tocmai pentru a beneficia de aceste facilitati indisponibile la alte terminale Android.

Cu un design atractiv, Blackberry Venice se anunta a fi un adversar serios pentru anumite terminale Android si sunt curios sa aflu ce parere aveti voi despre el in baza a ceea ce vedeti in clipul video de mai jos.

LIKE
Articolul anteriorAnimal Lovers – aplicatii pentru iubitorii de animale
Urmatorul articolCele mai bune 15 jocuri de tip RPG