Rezolvare eroare Slide to Upgrade

Rezolvare eroare Slide to UpgradeEroarea Slide to Upgrade a aparut pe terminalele unora dintre utilizatorii care au incercat sa faca update la iOS 9 pe iPhone, iPad si iPod Touch-uri, iar compania Apple pare sa fi primit un numar foarte mare de plangeri.

Numarul acesta mare de plangeri s-a transformat intr-o pagina dedicata pe website-ul sau in care descrie rezolvarea erorii Slide to Upgrade aparuta pe ecranele terminalelor in timpul tentativei de a face update la iOS 9 folosind procedura standard de Actualizare Software.

Conform companiei Apple, rezolvarea erorii Slide to Upgrade este urmatoarea :

  1. Conectati iDevice-ul la iTunes.
  2. Selectati-l din partea sperioara, iar in cazul in care nu apare, reporniti-l apasand simultan butoanele Home si Lock pana apare marul pe ecran.
  3. Dupa ce apare terminalul, selectati-l si faceti un restore dintr-un backup anterior pentru el, insa daca nu aveti unul deja facut, atunci faceti unul acum si apoi faceti un restore din el.

Teoretic acesti pasi ar trebui sa rezolve eroarea Slide to Upgrade care in mod normal nici nu ar fi trebuit sa apara, insa pentru ca vorbim de compania Apple si un update pentru iOS, orice devine posibil.