Prima Pagina iOS 9 Rezolvare eroare Slide to Upgrade

Rezolvare eroare Slide to Upgrade

Rezolvare eroare Slide to UpgradeEroarea Slide to Upgrade a aparut pe terminalele unora dintre utilizatorii care au incercat sa faca update la iOS 9 pe iPhone, iPad si iPod Touch-uri, iar compania Apple pare sa fi primit un numar foarte mare de plangeri.

Numarul acesta mare de plangeri s-a transformat intr-o pagina dedicata pe website-ul sau in care descrie rezolvarea erorii Slide to Upgrade aparuta pe ecranele terminalelor in timpul tentativei de a face update la iOS 9 folosind procedura standard de Actualizare Software.

Conform companiei Apple, rezolvarea erorii Slide to Upgrade este urmatoarea :

 1. Conectati iDevice-ul la iTunes.
 2. Selectati-l din partea sperioara, iar in cazul in care nu apare, reporniti-l apasand simultan butoanele Home si Lock pana apare marul pe ecran.
 3. Dupa ce apare terminalul, selectati-l si faceti un restore dintr-un backup anterior pentru el, insa daca nu aveti unul deja facut, atunci faceti unul acum si apoi faceti un restore din el.

Teoretic acesti pasi ar trebui sa rezolve eroarea Slide to Upgrade care in mod normal nici nu ar fi trebuit sa apara, insa pentru ca vorbim de compania Apple si un update pentru iOS, orice devine posibil.

 • Andrei

  Salutare Zaone!
  Tocmai ce am dat update catre ios 9,la iphone -ul 5 ,al prietenei mele, de la versiune de ios 7.
  Nu avea backup facut pe icloud, dar avea informatii stored in Notes, si alte aplicatii (cu storing al informatiilor local nu prin cloud).
  Am dat update in speranta ca o sa mearga cu succes update simplu, neschimband informatiile locale.
  Dupa ce a terminat download-ul prin OTA, m am lovit de aceasta eroare Slide to Upgrade, care de fapt observ ca este un fel de freeze.
  Neavand backup la telefon prin itunes si nici prin icloud, cum pot face eu acum sa dau un rollback la versiunea de soft dinainte, ios 7, ori sa nu pierd informatiile din el.
  Logic privind situatia cred ca informatiile din telefon ,pana in momentul update-ului inclusiv pana in momentul Slide to Upgrade, sunt inca in telefon. Dar avand in vedere acest freeze/ erorr , nu prea pot face ceva.
  Crezi ca pot face ceva?
  Daca il pun in recovery mode sau dfu mode – presupune sa fac recover -update and restore . Adica fresh copy ceea ce presupun ca sterge tot din el.
  Astept un raspuns cat mai rapid, mersi!

 • Notitele sunt in iCloud, daca ai ales sa se sincronizeze datele, iar logandu-te in iCloud.com ar trebui sa le vezi.
  Alte date ar trebui sa fie deasemenea in iCloud chiar daca nu ai facut backup pentru iOS, inclusiv poze, daca ai Photostream activ.
  In rest, daca nu poti face acum un backup la telefon prin metoda sugerata de Apple, atunci va trebui sa faci restore la iOS 8.4.1 sau iOS 9, stergand tot ce este in terminal.
  iOS 7 nu vei mai putea instala vreodata.

 • Andrei

  Deci metoda sugerata de Apple, spune sa il conectez la itunes, in starea in care se afla Slide to Upgrade, iar daca nu apare, sa ii dau force restart cu butoanele , si daca nu am un backup , sa ii fac atunci.
  Am urmat pasii, doar ca nu mi-l vede itunes-ul nici dupa force restart. Decat in recovery sau dfu mode mi-l vede.

 • stefan

  …am incercat, dar nu merge… E tot blocat…

 • stefan

  Totul e ok pana la back-up… Unde “iTunes could not back up the iPhone “…” Because an error occurred…

 • Pingback: iOS 9.0.1 a fost lansat! | iDevice.ro()