iOS 9.0.1 a fost lansat!

iOS 9.0.1iOS 9.0.1 a fost lansat de catre catre compania Apple cu doar cateva minute in urma, cei din Cupertino rezolvand o multitudine de probleme pe care iPhone, iPad si iPod Touch-urile le-au avut in iOS 9.

iOS 9.0.1 rezolva problema Slide to Upgrade dupa actualizarea la iOS 9, rezolva o problema care impiedica rularea de alarme si timere setate in aplicatia Clock, rezolva o problema a Safari si Photos care afisa distorsionat frame-ul unui clip video oprit din redare si rezolva o problema care genera pierderea conectivitatii celulare pentru anumiti utilizatori.

UPDATE: Daca sunteti interesati, puteti face download iOS 9.0.1 pentru instalare prin iTunes.

UPDATE 2: In cazul in care nu sunteti multumiti de ceea ce va ofera aceasta actualizare, puteti face downgrade iOS 9.0.1 la iOS 9.

UPDATE 3: Aici puteti vedea cum merg iOS 9.0.1 si iOS 8.4.1 pe iPhone 4S, iPhone 5 si iPhone 5S.

iOS 9.0.1 vine la doar o saptamana distanta de lansarea iOS 9, fiind una dintre cele mai rapide actualizari lansate de catre compania Apple pentru iPhone, iPad si iPod Touch-uri, ea rezolvand totusi unele probleme foarte importante ale sistemului de operare pentru terminale.

iOS 9.0.1 a fost lansat!

iOS 9.0.1 nu rezolva bugul periculos care ofera acces la pozele si contactele utilizatorilor, insa probabil rezolva diverse alte probleme cu WiFi, cu autonomia bateriei sau cu cine stie ce alte erori generate in timpul utilizarii iDevice-urilor din lumea intreaga.

  • Fixes an issue where some users could not complete setup assistant after updating
  • Fixes an issue where sometimes alarms and timers could fail to play
  • Fixes an issue in Safari and Photos where pausing video could cause the paused frame to appear distorted
  • Fixes an issue where some users with a custom APN setup via a profile would lose cellular data

iOS 9 a generat o rata de adoptie record, peste jumatate dintre iDevice-uri instaland cea mai recenta versiune a sistemului de operare in doar 5 zile dupa lansarea oficiala, asa ca vorbim despre un real succes pentru compania Apple, iOS 9.0.1 fiind gandit pentru a rezolva probleme.

iOS 9.0.1 ar trebui sa imbunatateasca si performantele iPhone, iPad si iPod Touch-urilor noastre, cel putin conform companiei Apple, actualizarea putand fi instalata prin sistemul Software Update, Actualizare Software, al iOS, sau prin iTunes cu utilizarea functiei Update.

32 COMENTARII

  1. salutare….hai sa vedem ce se intampla cu noul Ios9.0.1…oricum primul suge bateria la greu….dar am citit si pareri bune despre acest iOS. oricum as vrea sa stiu cum reusesc unii sa instaleze aplicatii din afara appstore…ca parca se laudau cu asta….

  2. ÃŽn momentul de față după acest update nu mai “agață”. Mi se pare reuÈ™it, cel puÈ›in în cazul meu.

  3. Pe Iphone 6 se pare ca se misca ok, lagul de la spotlight se pare ca a disparut iar per total se misca cam la fel ca si 8.4.1. Ramane de vazut cum sta la capitolul baterie. Pana acum sunt multumit, merita upgrade de la 9.0!

  4. intradevar nu mai agata,lagul la spotlight a disparut,la 1 din 10 apeluri primite…nu puteam raspunde pentru ca se bloca tot…sa rezolvat si asta,problema e acum:cand deschid aplicatia idevice si vreau sa citesc un articol imi apare eroarea (error occured expected status code in (200-299),got 400)…daca stie cineva care e cauza,bateria pare ok,5s…

  5. Pana acum se misca mult mai bine ca iOS 9…da mai bine ramaneam pe iOS 8.4.1… :/ :)) Numa’ ca am vrut noi functii… Prostia si domnia se platesc scump…si eu tocmai am dat o “avere” pe astea, la faza asta… :))))