iPhone 6S are comenzi cu 30% mai mari decat iPhone 6

comenzi iPhone 6SComenzile iPhone 6S au fost cu 30% mai mari decat cele pentru iPhone 6 conform unuia dintre cei trei mari operatori de telefonie mobila din SUA, CEO-ul sau facand anuntul in cursul acestei zile prin intermediul Twitter.

Aceasta este prima oara cand un partener al Apple ofera informatii privind numarul de terminale iPhone 6S precomandate de la cei din Cupertino sau alte magazine online, cresterea in vanzari fiind mult mai mare decat cea inregistrata in cursul anului trecut fata de anul 2013.

T-Mobile este operatorul al carui CEO a anuntat cresterea de 30% in comenzile iPhone 6S fata de comenzile iPhone 6, insa daca AT&T sau Verizon ar fi spus ceva privind vanzarile, lucrurile ar fi fost mai interesante, ei avand mult mai multi clienti.

In ciuda acestui lucru, acum afirmatiile Apple privind recordul de vanzari spre care se indreapta iPhone 6S si iPhone 6S Plus sunt puse intr-o cu totul alta lumina, terminalele putand inregistra intr-adevar peste 10 milioane de vanzari in weekend-ul lansarii, atat inregistrand anul trecut iPhone 6 si iPhone 6 Plus.

Livrarile iPhone 6S si iPhone 6S Plus vor incepe in cursul zilei de vineri in 12 tari de pe glob, in anumite zone din SUA ele fiind intarziate din cauza vizitei Papei Francisc.