Prima Pagina iCloud Probleme cu backup in iCloud in iOS 9

Probleme cu backup in iCloud in iOS 9

probleme backup iCloud iOS 9Din pacate se pare ca multa lume are probleme cu backup in iCloud in iOS 9, diverse persoane raportand existenta lor atat inaintea aparitiei noii versiuni a sistemului de operare, cat si la scurt timp dupa lansarea sa oficiala de catre compania Apple.

In imaginea alaturata aveti prezentata una dintre problemele cu backup in iCloud in iOS 9, in aceasta situatie utilizatorului fiindu-i specificat faptul ca nu a facut vreodata un backup, ca are 9 biti salvati in iCloud Backup si ca urmatorul backup va avea tot 0 biti.

Problema este totusi mai complexa deoarece in anumite situatii unii utilizatori nu reusesc sa faca backup in iCloud deoarece procedura de incarcare a datelor esueaza fara vreun motiv logic sau anuntat de catre sistemul de operare, intreaga problema fiind greu de inteles.

Compania Apple este constienta despre aceste probleme cu backup in iCloud in iOS 9 si angajatii sai lucreaza la rezolvarea problemelor, insa ca de obicei nimeni nu stie cand ar putea reveni lucrurile la normal pentru toti utilizatorii de iPhone, iPad si iPod Touch-uri.

Probleme cu backup in iCloud in iOS 9

Intre timp, daca sunteti afectati de aceasta problema, exista totusi unii pasi pe care ii puteti urma pentru a incerca sa readuceti lucrurile la normal :

 1. Mergeti in Settings > iCloud, Configurari iCloud si alegeti optiunea Sign Out, Deconectare din partea de jos. Datele din terminale vor ramane in terminale.
 2. Mergeti in Settings > General > Reset si alegeti Reset Network settings, Configurari > General> Reset > Resetare configurari de retea. Aceasta optiune va sterge si parolele WiFi salvate in iOS.

Dupa repornire logati-va din nou in contul vostru iCloud si reactivati optiunea backup, dupa care incercati sa faceti un backup nou, acesta trebuind sa functioneze fara probleme, daca bugul initial a fost rezolvat de procedura urmata mai sus.

Daca problema persista, atunci singura solutie este un restore complet care implica si pierderea datelor din terminale, insa aveti desigur optiunea de a face un backup local folosind iTunes si sa faceti restore din el dupa o reinstalare a iOS-ului.

 • Catalyn

  Zaone, cum pot da share la un fisier de 1 gb din Icloud Drive? (fisier de tip .rar)

 • Adi

  Am avut problema aceasta in versiunile beta ale ios 9. Nu-mi permitea sa fac back up. Dadea o eroare si spunea ca nu s-a mai facut back up de cand am instalat ios 9 public beta. Acum in versiunea finala nu am mai avut probleme dar am pierdut tot ce am avut.

 • florentz

  Nu a funcționtncu prima varianta…Ramane sa fac un restore:(

 • cezar

  Nu am avut niciodata prombeme cu back up si nici nu am

 • marian_24

  iOS 8.4.1 este soluția cât timp se mai poate

 • florentz

  Si nici autonomia bateriei nu mai arata dupa un anumit timp de funcționare

 • florentz

  Adi bănuiesc ca ai facut restore pana la urma daca zici ca ai pierdut tot

 • @florentz: Nobody knows… e facut de chinezi. Merge doar pe baza de trial and error.

 • Sorin

  Am încercat toate variantele!
  Nu merge!😡

 • Pingback: Probleme cu backup iCloud in iOS 9.2.1 | iDevice.ro()

 • ionut

  salut
  nu pot sa fac backup pe un iphone 6s ….ideea este ca nici nu vreau …nu am prea multe date de salvat ma intereseaza contactele si 2 joculete gen clash of clans ….cum le pot recupera dupa inlocuirea tel…. fara backup?????? daca doar ma loghez cu apple id meu le recuperez???