Prima Pagina iOS 9 Cum rezolvi problemele cu backup iCloud in iOS 9.2.1

Cum rezolvi problemele cu backup iCloud in iOS 9.2.1

7

Probleme cu backup iCloud in iOS 9.2.1 au fost raportate de catre o multitudine de utilizatori care au instalat cea mai recenta versiune publica a sistemului de operare pentru iPhone, iPad si iPod Touch-uri.

Din pacate aceste probleme cu backup iCloud in iOS 9.2.1 nu sunt o noutate pentru iOS 9, acum cateva luni multi trecand prin probleme similare dupa efectuarea unui update la cea mai recenta versiune majora a sistemului de operare, atunci Apple rezolvand singura problema.

In aceasta situatie problemele cu backup iCloud in iOS 9.2.1 impiedica utilizatorii sa salveze datele existente in terminalele lor chiar si daca au sters un backup existent facut pentru dispozitive si chiar daca revin la iOS 9.2, insa ca si data trecuta, am pentru voi cateva posibile solutii.

Compania Apple nu a recunoscut in vreun fel faptul ca exista probleme cu backup iCloud in iOS 9.2.1, sau cel putin nu deocamdata, insa exista sanse destul de mari ca in zilele urmatoare sa apara un document de suport in care sa fie detaliata problema si posibile rezolvari.

Cum rezolvi problemele cu backup iCloud in iOS 9.2.1

  1. Mergeti in Settings > iCloud, Configurari > iCloud si alegeti optiunea Sign Out, Deconectare din partea de jos. Datele din terminale vor ramane in terminale.
  2. Mergeti in Settings > General > Reset si alegeti Reset Network Settings, Configurari > General> Reset > Resetare configurari de retea. Aceasta optiune va sterge si parolele WiFi salvate in iOS.

Daca niciuna dintre cele doua metode nu rezolva problemele cu backup iCloud in iOS 9.2.1, atunci singura solutie la care mai puteti apela este un restore facut terminalele voastre si evitarea folosirii unui backup existent deja in iCloud sau a unuia facut cu iTunes.

In momentul de fata alta solutie nu exista si e greu de spus daca problema cu backup iCloud in iOS 9.2.1 este de la serverele iCloud sau din terminale deoarece Apple nu mentioneaza vreo problema cu infrastructura sa, asa ca alternative nu prea aveti.

Daca procedura a functionat sau nu, va rog sa specificati in comentarii.